• ClicHome® Albania & KosovaMake your future
  • Vila Eco AmbassadorVila e pare ekologjike ne Shqiperi!
  • Paxton Albania - Pure Italian DesignSisteme Arredimi - Fluoshop, Coco, Plasmatruss, Paxton Modular, Fluowall, Speedtruss, Xelo, Elio
  • SUPER OFERTE - Duplex me QeraDuplex Luksoz me Qera te "Kodra e Diellit"
  • Kompleksi JonianApartamente Luksoze - Uji i Ftohtë Vlorë

Njoftime të sponsorizuara

Tokë Për ndërtim Vlorë, Sarandë, Livadhja (Midis Sopikut dhe Vagalatit)

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 4,00 3,00 € / m² (~ 9.000.000,00 €)

Objekte Biznesi Zyrë Tiranë, Tiranë, Tiranë

Për qira
Sipërfaqja: 550,00
Çmimi: 12,00 € / m² (~ 6.600,00 €)

Apartament 3+1 - Dupleks Vlorë, Vlorë, Vlorë

Për qira
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 1.200,00
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Aktualitet

NATIVE STUDIO presanton: Fluowall System

BE-NATIVE STUDIO presanton: - Fluowall është një sistem modular inovativ i përshtatshëm për të krijuar ndarje ambjentesh, ndarës strukturash e shumë aplikime të tjera.

Lexo më shumë

Cannon:Titujt e pronësisë problem për bizneset britanike

TV Scan

Klima e biznesit në Shqipëri nuk është ndër më të mirat, pasi ekzistojnë disa probleme që frenojnë investimet e huaja dhe në këtë fushë ka shumë për tu bërë.

Lexo më shumë

Ndihma ekonomike per bizneset sociale që punësojnë.

TV Scan

Ndihma ekonomike për biznese sociale që punësojnë.

Lexo më shumë

Shtator,kredia jep shenja gjallërimi.

TV Scan

Shtator, kredia jep shenja gjallërimi

Lexo më shumë

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

This site uses cookies for better performance and user experience. Do you agree to use of cookies?

Find out more

Cookies on our web page

What is Cookie?

A cookie is a small piece of data sent from a website and stored in a user's web browse while a user is browsing a website. When the user browses the same website in the future, the data stored in the cookie can be retrieved by the website to notify the website of the user's previous activity

How do we use cookies?

A visit to a this page could generate the following types of cookie.

Strictly necessary cookies

These cookies are essential in order to enable you to move around the website and use its features, such as accessing secure areas of the website. Without these cookies services you have asked for, like shopping baskets or e-billing, cannot be provided.

2. Performance cookies

These cookies collect information about how visitors use a website, for instance which pages visitors go to most often, and if they get error messages from web pages. These cookies don’t collect information that identifies a visitor. All information these cookies collect is aggregated and therefore anonymous. It is only used to improve how a website works.

3. Functionality cookies

These cookies allow the website to remember choices you make (such as your user name, language or the region you are in) and provide enhanced, more personal features. For instance, a website may be able to provide you with local weather reports or traffic news by storing in a cookie the region in which you are currently located. These cookies can also be used to remember changes you have made to text size, fonts and other parts of web pages that you can customise. They may also be used to provide services you have asked for such as watching a video or commenting on a blog. The information these cookies collect may be anonymised and they cannot track your browsing activity on other websites.

4. Targeting and advertising cookies

These cookies are used to deliver adverts more relevant to you and your interests They are also used to limit
the number of times you see an advertisement as well as help measure the effectiveness of the advertising campaign. They are usually placed by advertising networks with the website operator’s permission. They remember that you have visited a website and this information is shared with other organisations such as advertisers. Quite often targeting or advertising cookies will be linked to site functionality provided by the other organisation.

Cookie management

Cookies can be managed via the web browser settings. Please, see you browser help how to manage cookies.

On this site you can always turn cookies on/off on menu item “Cookie Management”.

Website management

This website is managed by:

Vetemprona.com