Rreth Lezhës

Lezha është qytet në Shqipërinë veriore, vendasit e të cilit quhen Lezhjanë. Lezha ndodhet në një pozicion gjeografik shumë të favorshëm për sa i përket klimës saj bregdetare. Bregdeti i detit Adriatikndodhet jo më shumë se 8 km.

Numri i rezultateve: 9

Apartament apartament me 2 dhoma Lezhe, Lezhë, Lezhë (Rruga Kosova)

Për shitje
Sipërfaqja: 50,00
Çmimi: 500,00 € / m² (~ 25.000,00 €)

Apartament apartament Lezhe, Lezhë, Shëngjin

Për shitje
Sipërfaqja: 70,00
Çmimi: 30.000,00

Tokë Jo për ndërtim Lezhe, Lezhë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 5,00 € / m² (~ 165.000,00 €)

Tokë Biznes Lezhe, Lezhë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 15,00 € / m² (~ 90.000,00 €)

Tokë Për ndërtim Lezhe, Lezhë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 6.500,00

Tokë Për ndërtim Lezhe, Lezhë

Për shitje
Sipërfaqja: 800,00
Çmimi: 100,00 € / m² (~ 80.000,00 €)

Tokë Për ndërtim Lezhe, Lezhë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 8.000,00

Apartament apartament me 2 dhoma Lezhe, Lezhë, Lezhë

Për shitje
Sipërfaqja: 68,38
Çmimi: 450,00 € / m² (~ 30.771,00 €)
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint