Filtro sipas qytetit Trego agjencitë në hartë

Albania Prestige

Rr.“George W.Bush”, Godina Edal Center, Kati I-re, Dhoma Nr. 104, Tira, Tiranë, Tel.: +355 4 22 53 612
Fax: +355 4 22 53 612
GSM: +355 69 20 87099
Ku ndodhemi

BYLIS IMOBILIARE

Rr. Jordan Misja, perball Hipotekes, 1001 Tirana, Albania, Tiranë, Tel.: +35542403101
Fax: +35542403101
GSM: +355 69 40 93431
Ku ndodhemi

CENTURY 21 & Friends

L.1 Rruga Tregtare, Durrës, Durrës
GSM: +355 69 40 82548
Ku ndodhemi

CENTURY 21 Danushi

Skele-Uji i Ftohte, prane Akademise se Marines, Vlorë, Vlorë
Tel.: +355 3 320 5821
GSM: +355 69 51 96069
Ku ndodhemi

CENTURY 21 Enternal

Rr. Abdyl Frasheri. Perballe Librit Universitar, Tiranë, Tel.: +355 4 225 7060
GSM: +355 68 20 29222
Ku ndodhemi

CENTURY 21 Mei Properties

Rr. "Don Bosco" Pallati 1, Kati 1 Poshte BKT, Tiranë, Tel.: +355 4 240 3900
GSM: +355 67 20 49700
Ku ndodhemi

CENTURY 21 Prestige

Rr. Ismail Qemali, Nr. 12. Prane Liceut Artistik, Tiranë, Tel.: + 355 42 400 371
Fax: +355 42 400 371
GSM: +355 68 40 00068
Ku ndodhemi

CENTURY 21 Thanza

Rruga Pedonale, Shkodër, Shkodër
Tel.: +355 22 900640
GSM: +355 67 2055556
Ku ndodhemi

CENTURY 21 The Point

Blv. Gergj Fishta, Tiranë, Tel.: +355 4 227 0190
GSM: +355 69 20 27070
Ku ndodhemi

CENTURY 21 Vllaznimi

Rruga Kosova, Lezhë, Lezhë
GSM: +355 68 20 42770
Ku ndodhemi

Colliers International Albania

Sky Tower, Suite 141 Rr. “Deshmoret e 4 Shkurtit”, Tiranë, Tel.: +355 42 400 470
Fax: +355 42 400 471
Ku ndodhemi

Irea Property

Blv. Vlore-Skel, Kulla Aleksandria kati II, Vlore, AL 033, Vlorë, Vlorë
Tel.: +355 69 2125 229
GSM: +355 69 2125 229
Ku ndodhemi

Societe Generale Albania

Rr. Abdyl Frasheri”, EGT Tower, P. 11/1, 1000 Tirana – Albania, Tiranë, Tel.: +355 (0) 4 2272 790/1 ext 9147
Fax: +355 (0) 4 2272 781
GSM: +355 (0) 686088747
Ku ndodhemi

Tirana Real Estate

Rr. “Sami Frasheri”, Ngjitur me seline LSI, Tiranë, Tel.: +355 4 480 96 06
GSM: +355 67 20 53361

VETEMPRONA.COM

Rr.”Abdyl Frasheri” Nr. 10, Shk. 1, Ap. 6, P.O. BOX 81 , Tiranë, Tel.: +355 4 2 244 154
GSM: +355 69 20 31900

  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qira Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al