Rreth Durrësit

Bashkia e Durrësit shtrihet përgjatë bregut të detit, nga grykëderdhja e lumit Ishëm në veri deri në kufi me Kavajën në jug. Vija e gjatë bregdetare që i shtohet qytetit të Durrësit e thekson tiparin e kësaj bashkie si zonë turistike, pasi përveç plazhit të Durrësit asaj i shtohet i gjithë gjiri i Lalëzit si dhe Kepi i Rodonit, të cilat deri tani kanë qenë pjesë e komunave Ishëm, Sukth, Katund i Ri dhe Rrashbull.

Durrësi ka gjithashtu portin më të madh në Shqipëri, ku përpunohet mbi 90 për qind e të gjithë volumit të ngarkim-shkarkimit portual, gjë që e bën atë nyjën më të rëndësishme tregtare në vend.

Për shkak të lehtësisë që krijon porti, Durrësi është zhvilluar edhe si një qytet i rëndësishëm për manifakturën, ndërsa joshja nga turizmi ka shkaktuar gjatë dy dekadave të fundit një bum në sektorin e ndërtimit. Durrësi është një zonë me shkallë të lartë të migrimit të brendshëm, gjë që ka sjellë zgjerimin e shpejtë dhe informal të qytetit në zonën e ish-Kënetës si dhe përgjatë vijës bregdetare në jug të qytetit.

Durrësi është gjithashtu një zonë e rëndësishme arkeologjike, pasi nën qytetin aktual gjenden disa shtresa qytetërimesh antike. Zbulimet arkeologjike janë të shumta, ndërsa ndërtimet e dekadave të fundit kanë dëmtuar një pjesë të kësaj trashëgimie.

Numri i rezultateve: 42

Tokë Investim Durres, Durrës (Kryemedhenj, Durres, Albania)

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 14.000,00
Njoftimi privat 0682045499

Apartament Dhomë Durres, Durrës, Durres

Për shitje
Sipërfaqja: 105,00
Çmimi: 57.750,00

Apartament apartament me 2 dhoma Durres, Durrës, Durres

Për shitje
Sipërfaqja: 99,00
Çmimi: 57.420,00

Apartament apartament me 2 dhoma Durres, Durrës, Durres

Për shitje
Sipërfaqja: 108,00
Çmimi: 50.760,00

Apartament apartament me nje dhome Durres, Durrës, Durres

Për shitje
Sipërfaqja: 65,00
Çmimi: 490,00 € / m² (~ 31.850,00 €)

Apartament apartament me 2 dhoma Durres, Durrës, Durres

Për shitje
Sipërfaqja: 138,00
Çmimi: 75.000,00

Apartament apartament me 2 dhoma Durres, Durrës, Durres

Për shitje
Sipërfaqja: 130,00
Çmimi: 75.000,00

Apartament 2+1 Durres, Durrës, Durres

Për shitje
Sipërfaqja: 62,00
Çmimi: 40.000,00

Apartament apartament me nje dhome Durres, Durrës, Durres

Për shitje
Sipërfaqja: 69,00
Çmimi: 550,00 € / m² (~ 37.950,00 €)

Apartament apartament me 2 dhoma Durres, Durrës, Durres

Për shitje
Sipërfaqja: 80,00
Çmimi: 550,00 € / m² (~ 44.000,00 €)

Apartament apartament me 2 dhoma Durres, Durrës, Durres (Lagjja 1)

Për qira
Sipërfaqja: 50,00
Çmimi: 10,00 € / m² (~ 500,00 €)

Tokë Për ndërtim Durres, Durrës (Fshati Rinia, Durres)

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 50,00 € / m² (~ 3.000.000,00 €)

Apartament apartament me 2 dhoma Durres, Durrës, Durres (Ne qender te Durresit)

Për shitje
Sipërfaqja: 87,00
Çmimi: 650,00 € / m² (~ 56.550,00 €)

Tokë Bujqësore Durres, Durrës

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 17.000,00

Apartament apartament Durres, Durrës

Për shitje
Sipërfaqja: 155,00
Çmimi: 600,00 € / m² (~ 93.000,00 €)
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint