Kush Jemi

VetemProna.al është një platformë profesionale me një eksperiencë 25 vjeçare e krijuar nga ekspertët Sllovenë e shtrirë në disa shtete të Evropës, e tanimë edhe në vendin tonë.

Kjo platformë është ndërtuar për të thjeshtëzuar përdorimin nga çdo grup interesi duke filluar nga kompanitë deri te përdoruesit më të thjeshtë.

Vetemprona.com është një platformë online e specializuar për reklamimin e pronave të patundshme, agjencive imobiliare si edhe gjithë kategorive të tjera të  biznesit.

Në platformën Vetemprona.com do të gjeni mbi 35.000 njoftime pronash dhe biznesi nga Shqipëria dhe Evropa, të publikuara nga të gjitha agjencitë imobiliare dhe bizneset shqiptare dhe të huaja.

 

Jemi vetëm një klik larg Jush!
Na vizitoni në faqen tonë të internetit Vetemprona.al

 

Vetemprona.al
Prona, Agjenci Pronash dhe Biznese në një vend.
Gjithçka për Pronën & Biznesin Tuaj!

 

Adresa & Kontakti
Rr. Haxhi Kika, Njësia 5
1001 Tiranë, Shqipëri
Mob.: +355 69 4031900
Web: www.vetemprona.al
E-mail: vetemprona@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/VetemProna.Al
Instagram: www.instagram.com/VetemProna
Twitter: www.twitter.com/VetemProna
Youtube: www.youtube.com/channel/UC-tERXER8bs0d7Gh9-JN8Ww
Pinterest: www.pinterest.com/vetemprona
Linkedin: www.linkedin.com/company/vetemprona

Për informacione të mëtejshme na shkruani në adresën tone të e-mailit vetemprona@gmail.com