Rreth Fierit

Mirësevini në Fier! Këtu ju do të gjeni një vend plot histori, bukuri natyrore, plazhe dhe mikpritje.

Qyteti është i njohur për njerëzit e tij punëtorë dhe vitalë, dhe bashkëjetesën në paqe të njerëzëve të origjinave dhe besimeve fetare të ndyshme. Traditat, zakonet, festat, ceremonitë e ndryshme, veshjet, kënget e vallet popullore krijojnë një mundësi shumë të mirë për turizmin kulturor.

Fieri, një nga qendrat më të mëdha urbane në Shqipëri, ndodhet në një pozicion të favorshëm gjeografik, me një trashëgimni të pasur historike, duke përfshirë rrënoja të civilizimeve të lashta si në Apolloni, Bylis, dhe Ardenicë.

I ndodhur në fushën jugperëdimore të Shqipërisë, me një sipërfaqe prej 795 ha dhe një lartësi mesatare prej 20m mbi nivelin e detit, Fieri ndodhet vetëm 18 km larg detit Adriatik dhe disa prej plazheve më piktoreskë në Shqipëri siç janë plazhi i Semanit, Hidrovorit, Darëzezës, dhe Divjakës. Zona bregdetare ofron gjithashtu disa prej lagunavemë të pasura në vend, të cilat shquhen për varietetet e bimësisë dhe specie të ralla të shpezëve shtegëtarë.

Qyteti ndodhet pranë tre lumenjve, Gjanica, Semani dhe Vjosa, të cilët ofrojnë potencial të madh për gjueti dhe aktivitete të tjera sportive. Ujërat e ketyre lumenjve përdoren për vaditje deh janë një prej faktorëve kryesorë për prodhimin e bollshëm bujqësor në rrethin e Fierit. Qyteti ka një klimë Mesdhetare, me 300 ditë diell në vit, me dimër të butë dhe të lagësht dhe verë të thatë e të nxehtë. Afërsia me detin dhe prania e lumenjve influencojnë në krijimin e një klimë të këndëshme.
Pozicioni gjeografik, elementët klimaterikë dhe përbërja gjeologjike e tokës pjellore në Fier krijojnë mundësitë për kultivimin e sukseshëm të produkteve bujqësore si dhe një larmi bimësh e pemësh të tjera. Një traditë e gjatë dhe e pasur në bujqësi në bashkëpunim të ngushtë me teknologjinë dhe vlerat moderne e bën Fierin prodhuesin më të madh të produkteve bujqësore organike dhe natyrale në Shqipëri.

Numri i rezultateve: 1

Tokë Bujqësore Fier

Për shitje
Madhësia: 0,00
Çmimi: 110.000,00
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qira Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al