Publicitet ne portalin Vetemprona.com

Faqja web            Kushtet    Cmimi    (Eur/muaj)


http://www.vetemprona.com

 
  • numer i palimituar njoftimesh
  • cdo njoftim mund te permbaje deri ne 15 fotografi
  • cdo njoftim mund te permbaje 1 video
  • njoftimet duhet te dergohen vetem duke perdorur formularin qe ndodhet ne Vetemprona.com

     40

 Cmimet nuk perfshijne taksat.

Publicitet me banera

Pozicionet dhe cmimetPozicionet A, C dhe G

Banera 120x60 piksel
Formati: jpeg, gif, flash
Permasa maksimale e lejuar: 17 kb

Pozicion dimension numri maksimal i rotacioneve cmimi/jave (Euro) cmimi/muaj (EUR)
A, C 120 x 60 6 50 150
B 468 x 60 6  200 600
D 728 x 90 6 240 720
E 180x150 6 150 450
F 160x600 6 240 720
G 120 x 60 1 - 50
Dimension (pixel) Format permasa e lejuar krijim
120 x 60 jpeg, gif, flash < 17 kb > 40 €
468 x 60 jpeg, gif, flash < 17 kb > 50 €
728 x 90 jpeg, gif, flash < 19 kb > 60 €
180 x 150 jpeg, gif, flash < 17 kb > 50 €
160 x 600 jpeg, gif, flash < 19 kb > 60 €

 

Pozicionet

Permasa e banerit (kb)

A, C, B, E, G

17

D, E 

19Pozicioni T8

Pozicioni T8 shfaq banerat nga databaza jone e pasurive te patundshme.
Njoftimet permbajne fotografi, emrin e agjensise dhe llojin e nderteses. Me kursor siper te dhena shtese do te shfaqen: krahina, zona dhe lloji i objektit. Duke klikuar hapet nje dritare e re ku do te shfaqen gjithe te dhenat.

Pozicioni T8

Shikueshmeria ne %

cmimi / muaj (EUR)

nje agjensi

100 %

200

dy agjensi

50 %

120

tre agjensi

33,33 %

90

kater agjensi

25 %

70

pes agjensi

20 %

60

gjashte agjensi

16,67%

50

     
     
Cmimi per 1000 shikime (EUR)

(EUR)

 

Udhezime teknike

per banera me animim (flash)

  • eksporto banerin ne Flash 6,
  • baneri duhet te perfshije buton 'clickTAG'

ActionScript kodi per butonin:

on (release) {
    getURL (_root.clickTAG,'_blank');
}

KontaktiRr.”Abdyl Frasheri” 

 

e-mail: info@vetemprona.com

web: www.vetemprona.com
         

   

  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qira Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al