E Premte, 11. janar 2013.

NATIVE STUDIO presanton: Fluowall System

BE-NATIVE STUDIO presanton: - Fluowall është një sistem modular inovativ i përshtatshëm për të krijuar ndarje ambjentesh, ndarës strukturash e shumë aplikime të tjera.

Moderne, dizanj eskluziv, ngjyra të ndritshme, forma të lakuara: falë këtyre karakteristikave esenciale, panelet Fluowall janë të aftë ti shtojnë nje personalitet dhe origjinalitet edhe hapsirës më të thjesht dhe më anonime në vetëm pak momente.
Panelet ndarëse Fluowall vinë në forma, ngjyra dhe finitura të ndryshme, në mënyrë që te krijojnë konfigurime të cilat janë plotësishtë të personalizuara.
Instalimi është i shpejtë dhe i thjeshtë dhe lejon cdo lloj konfigurimi të krijohet në vetëm pak momente.
Gama e disponueshme e finiturave e bejnë Fluowall një sistem të vecant e të gjithanshëm, i përshtatshëm për përdorime si në shtëpi por edhe për dyqane, zyra, ekspozita dhe panaire tregtare.


Fluowall is an innovative modular system suitable for creating partitions for environments, divider structures and backdrops.
Modern, exclusive design, bright colours, curving shapes: thanks to these essential features, Fluowall dividers are capable of adding a touch of personality and originality to even the simplest and most anonymous space in just a few moments.
The divider panels come in various shapes, finishes and colours, in order to be able to create configurations which are completely customised.
Installation is quick and simple, and allows any type of configuration to be created in just a few moments.
The range of available finishes makes Fluowall a particularly versatile system, suitable for use both at home and in fittings for stores, offices, showrooms and trade fair stands.


Fluowall è un innovativo sistema modulare adatto a creare partizioni per ambienti, strutture divisorie e fondali.
Design moderno ed esclusivo, colori brillanti, forme sinuose: grazie a queste caratteristiche essenziali, i divisori Fluowall sono in grado di regalare in pochi istanti una sferzata di carattere e originalità anche allo spazio più semplice e anonimo.
I pannelli divisori sono disponibili in svariate forme, finiture e colori, così da poter realizzare composizioni totalmente personalizzate.
L'installazione è semplice e veloce, e permette di realizzare qualsiasi tipo di composizione in pochi istanti.
La gamma delle finiture disponibili rende Fluowall un sistema particolarmente versatile, adatto ad essere utilizzato sia nell'ambiente domestico che in arredamenti commerciali, uffici, showroom e stand fieristici.

pas
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qira Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al