E Shtune, 24. nentor 2012.

Monitorimi elektronik i Gjyqtarëve, ul korrupsionin.

TV Scan

Autori: E.Dosku

Shkaku  kryesor i korrupsionit në vend, është mosmonitorimi i sistemit gjyqsor.

Shkaku  kryesor i korrupsionit në vend, është mosmonitorimi i sistemit gjyqsor. Kështu ka deklaruar sot, Ministri i Drejtësisë, Eduard Halimi, sipas të cilit, më shumë se nga politika, gjyqtarët janë të varur nga korrupsioni ekonomik.

Halimi theksoi se  perdorimi i teknologjisë ndihmon sistemin e inspektimit  dhe monitorimit, duke ulur ndjeshëm nivelin e korrupsionit.

Ministria e Drejtësisë dhe Këshilli i Lartë i Drejtësisë kanë organizuar sot një konferencë në kuadër të projektit “EURALIUS”, mbi praktikat më të mira europiane të proceseve inspektuese, me qëllim luftën kundër korrupsionin.

pas
  • Kërkim
  • Kërkim i shpejtë
Kërko

shembuj:
apartament me qera Tiranë 
bli shtëpi Durrës
shes apartament Emri i agjensisë

Ankande publike

Këndi im

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

InfoPoint