BYLIS IMOBILIARE

Rr. Jordan Misja, perball Hipotekes, 1001 Tirana, Albania, Tiranë
Tel.: +35542403101
Fax: +35542403101
GSM: +355 69 40 93431

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Lidhje me faqen e internetit: BYLIS IMOBILIARE

Numri i rezultateve: 223

Tokë Për ndërtim Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 12,00 € / m² (~ 300.000,00 €)

Tokë Për ndërtim Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 35,00 € / m² (~ 280.000,00 €)

Objekte Biznesi Hapësirë shumëpërdorimshe Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 300,00
Çmimi: 1.500.000,00

Shtepi E bashkuar Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 500,00
Çmimi: 2.000,00 € / m² (~ 1.000.000,00 €)

- - Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 2.900,00 € / m² (~ 1.339.800,00 €)

Shtepi E bashkuar Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 2.800,00 € / m² (~ 1.288.000,00 €)

Shtepi E bashkuar Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 300.000,00

- - Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 1.200.000,00

- - Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 1.200.000,00

Shtepi E bashkuar Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 300,00
Çmimi: 1.500.000,00

Shtepi E bashkuar Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 1.225,00
Çmimi: 1.100.000,00

Shtepi E bashkuar Tirane, Tiranë

Për shitje
Sipërfaqja: 0,00
Çmimi: 1.500.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint