Tokë Për ndërtim Osrednjeslovenska, Škofljica, Çmimi: 1.800.000,00

Gjeni rrugën tuaj

Vende interesante

Trego vende interesante në largësi prej:
Moja lekarna
0,13 km

Informacione bazë

Çmimi:
1.800.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
P858
Lloji i pronës:
Tokë
Tipi:
Për ndërtim
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Osrednjeslovenska, Škofljica
Madhësia:
11.997,00 m²

Kontakti

Predrag Todić
GSM:
+386 40 213000
Telefon:
+386 1 2445000
Ljubljana nepremičnine d.o.o.
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana
Telefon:
+386 1 244 50 00
Fax:
+386 1 244 50 04

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Tokë Për ndërtim, Osrednjeslovenska, Škofljica, Škofljica

1 nga 3

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Na Škofljici prodamo zemljišče v izmeri 11997m2, ki obsega gozd 4047m2 ter zazidljivo zemljišče 7950m2, ki dovoljujeo gradnjo samostojnih ali vrstnih hiš P+1+M. Na zazidljivem delu stoji lepo vzdrževana samostojna hiša l. 1971, ki je bila delno obnovljena l. 2000. Ob prenovi so bila menjana okna, vrata, streha, kurilnica na olje. Hiša stoji na parceli 1093m2 in ima spredaj večje tlakovano dvorišče. Pritličje obsega predsobo, wc, kopalnico s tušem, sobe in kurilnico. V nadstropju se nahajajo predsoba, 2 spalnici, otroška soba, dnevna soba, kuhinja, wc, kopalnica s kadjo. Ob hiši se nahaja posebej ločena enota s svojim vhodom (zgrajena l. 2000), ki obsega 2 sobi, kuhinjo z dnevno sobo, wc, kopalnico in shrambo. To enoto se lahko preuredi tudi v poslovni prostor.

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene.

In Škofljica, land of 11997 sqm, which includes forest (4047 sqm), building plot (7950 sqm), which permits construction of terraced or detached houses. On the building plot stands a well maintained detached house built in 1971, which was partially restored in 2000. During the renovation new windows were instaled , doors, roof, furnace on oil. The house stands on a plot of 1093 sqm and has a large paved front yard. Ground floor consists entrance hall, toilet, bathroom with shower, room and boiler room. On the first floor there are hall, 2 bedrooms, children's room, living room, kitchen, toilet, bathroom with tub. Near the house there is a separate unit which has its own entrance (constructed in 2000), comprising 2 rooms, kitchen, living room, toilet, bathroom and a storage. This unit can also be converted into business premises.

В районе Škofljica продается земельный участок площадью 11997 м2, включающий в себя лес (4047 м2) и участок под застройку (7950 м2), на котором разрешено строительство коттеджей или таунхаусов (цокольный+второй этаж+мансарда). На участке под застройку стоит дом, построенный в 1971 году, который находится в хорошем состоянии. В 2000 году в доме был сделан ремонт: были заменены окна, двери, крыша, система масляного отопления. Дом стоит на земельном участке площадью 1093 м2, двор возле дома вымощен тротуарной плиткой. На первом этаже находятся прихожая, туалет, ванная комната с душевой кабиной, комнаты и котельная. На втором этаже располагаются прихожая, две спальни, детская комната, гостиная, кухня, туалет и ванная комната с ванной. Рядом с домом находится отдельная постройка с собственным входом, (2000 г.), которая включает в себя две спальни, кухню с гостиной, туалет, ванную комнату и кладовую. Постройка может быть переоборудована в офисное здание.

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al