Tokë Për ndërtim Vlorë, Sarandë, Livadhja, Çmimi: 5,00 € / m² (~ 2.500.000,00 €)

Informacione bazë

Çmimi:
5,00 € / m² (~ 2.500.000,00 €) 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
201103058S5H5
Lloji i objektit:
Tokë
Tipi:
Për ndërtim
Shteti:
Shqipëri
Zona:
Vlorë, Sarandë, Livadhja
Zona e detajuar:
Midis Sopikut dhe Vagalatit
Sipërfaqja:
500.000,00 m²
Tokë:
500.000,00 m²
Të tjera:
Me hipotek

Kontakti

Vetemprona.com
Rr.”Abdyl Frasheri” Nr. 10, Shk. 1, Ap. 6, P.O. BOX 81
GSM:
+355 69 20 31900
Telefon:
+355 4 2 244 154

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Tokë Për ndërtim, Vlorë, Sarandë, Livadhja (Midis Sopikut dhe Vagalatit)

1 nga 13

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Shitet kullot ne zonen e Sarandes me siperfaqe 50 Ha e cila ndodhet midis fshatit Sopik dhe Vagalat ne malin e Miles dhe eshte ne buze te autostrades se re per ne Konispol per nje gjatesi rreth 3km.
Kullota fale relievit te saj dhe pozicionit eshte ideale per te ndertuar ne buze te rruges pike karburanti, hotel, gurore, mundesine e mbjelljes me vreshta edhe ullinje. Nga maja e kullotes ka nje pamje fantastike te qytetit antik te Butrintit, liqenit, Ksamilit, Sarandes, detit si edhe te shume ishuj te Greqise dhe mund te shfrytezohet per ndertimin e ndonje rezorti turistik.
Ne kete drejtim toka mund te jepet me qera ose me koncension. Per me shume informacione mos hezitoni te na kontaktoni

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni cookies?

Find out more

Cookies on our web page

What is Cookie?

A cookie is a small piece of data sent from a website and stored in a user's web browse while a user is browsing a website. When the user browses the same website in the future, the data stored in the cookie can be retrieved by the website to notify the website of the user's previous activity

How do we use cookies?

A visit to a this page could generate the following types of cookie.

Strictly necessary cookies

These cookies are essential in order to enable you to move around the website and use its features, such as accessing secure areas of the website. Without these cookies services you have asked for, like shopping baskets or e-billing, cannot be provided.

2. Performance cookies

These cookies collect information about how visitors use a website, for instance which pages visitors go to most often, and if they get error messages from web pages. These cookies don’t collect information that identifies a visitor. All information these cookies collect is aggregated and therefore anonymous. It is only used to improve how a website works.

3. Functionality cookies

These cookies allow the website to remember choices you make (such as your user name, language or the region you are in) and provide enhanced, more personal features. For instance, a website may be able to provide you with local weather reports or traffic news by storing in a cookie the region in which you are currently located. These cookies can also be used to remember changes you have made to text size, fonts and other parts of web pages that you can customise. They may also be used to provide services you have asked for such as watching a video or commenting on a blog. The information these cookies collect may be anonymised and they cannot track your browsing activity on other websites.

4. Targeting and advertising cookies

These cookies are used to deliver adverts more relevant to you and your interests They are also used to limit
the number of times you see an advertisement as well as help measure the effectiveness of the advertising campaign. They are usually placed by advertising networks with the website operator’s permission. They remember that you have visited a website and this information is shared with other organisations such as advertisers. Quite often targeting or advertising cookies will be linked to site functionality provided by the other organisation.

Cookie management

Cookies can be managed via the web browser settings. Please, see you browser help how to manage cookies.

On this site you can always turn cookies on/off on menu item “Cookie Management”.

Website management

This website is managed by:

Vetemprona.com