Vilë Shtëpi në rresht Južna primorska , Komen, Sveto, Çmimi: 129.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
129.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
PH240183
Lloji i pronës:
Vilë
Tipi:
Shtëpi në rresht
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Južna primorska , Komen, Sveto
Përshkrimi i Zonës:
Tipična kraška domačija z veliko zemlje
Viti i ndërtimit:
1870
Viti i rinovimit:
1985
Madhësia:
150,00 m²
Tokë:
527,00 m²

Kontakti

Jasmina Bratož
GSM:
386 51 690 000
Telefon:
386 1 3000000
ABC NEPREMIČNINE d.o.o.
Tivolska 48
1000 Ljubljana
GSM:
+386 40 888 888
Telefon:
+386 1 300 00 00
Fax:
+386 1 300 00 01

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Vilë Shtëpi në rresht, Južna primorska	, Komen, Sveto (Tipična kraška domačija z veliko zemlje)

1 nga 25

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria
Vrt - Vilë Shtëpi në rresht, Južna primorska	, Komen, Sveto (Tipična kraška domačija z veliko zemlje) Pomožni objekt - Vilë Shtëpi në rresht, Južna primorska	, Komen, Sveto (Tipična kraška domačija z veliko zemlje)

Përshkrim

Prodaja se kraška domačija - kmetija. V prijetni kraški vasici Sveto pri Komnu stoji hiša z vso pripadajočo kmetijsko infrastrukturo. Na zahod orientirana domačija z gajnkom.

Hiša ima obnovljeno streho leta 1985 ter betonsko ploščo. Predet prodaje so:

- stanovanjska hiša v dveh etažah v skupni izmeri 146 m2. Obsega pritličje s spalnico, kuhinjo z jedilnico, kuhinjski kot, kopalnico. Po stopnišču je v prvem nadstropju še dve spalnici ter izhod na tipično kraško teraso - gajnk

- hlev z vinsko kletjo

- garaža

- pomožni objekt na vrtu

Hiši pripada veliko dvorišče v izmeri  527 m2, kateri obsega še lep in uporaben vrt s pomožnim objektom.

Možnost razširitve stanovanjskega dela na celoten del, kjer je bil nekoč senik.

Čudovita lokacija za ljubitelje prvinskega Krasa, miru in narave. 

Le dober kilometer do dva stran se nahaja vsa potrebna infrastruktura (pošta, banka, bencinska črpalka, trgovina, bari in restavracije, šola, vrtec, zdravstveni dom, gasilski dom itd.). Vas je 5 minut oddaljena od italijanske meje in 15 minut do morja (Sesljan, Portopiccolo), približno 10 kilometrov stran je znameniti Štanjel, priljubljena turistična točka. Do Sežane (AC) ali Nove Gorice je približno 20 kilometrov

VABLJENI K OGLEDU!

Za vas poskrbimo za celotno podporo v postopku nakupa  in varen nakup nepremičnine.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

The Karst homestead - the farm is sold. In the pleasant village of Sveto pri Komnu there is a house with all the associated agricultural infrastructure. West-oriented homestead with a gin.

The house has a renovated roof in 1985 and a concrete slab. The predetermined sales are:

- a two-storey house in a total area of ​​146 m2. It comprises a ground floor with a bedroom, a kitchen with a dining room, a kitchen corner, a bathroom. On the staircase there are two more bedrooms on the first floor and a exit to the typical Karst terrace - gajnk

- a stable with a wine cellar

- garage

- auxiliary building in the garden

The house has a large courtyard measuring 527 m2, which includes a beautiful and useful garden with an auxiliary building.

The possibility of extending the housing work to the entire area where the shade was once.

Wonderful location for lovers of the original Karst, peace and nature. All the necessary infrastructure is 2 km away from Komen: post office, ATM, shop, restaurant, ...


We will provide you with complete support in the purchase process and secure purchase of the property.

La fattoria del Carso - la fattoria è venduta. Nel piacevole villaggio di Sveto pri Komnu c'è una casa con tutte le infrastrutture agricole associate. Fattoria orientata ad ovest con un gin.

La casa ha un tetto rinnovato nel 1985 e una lastra di cemento. Le vendite predeterminate sono:

- una casa a due piani in un'area totale di 146 m2. Si compone di un piano terra con una camera da letto, una cucina con sala da pranzo, un angolo cottura, un bagno. Sulla scala ci sono altre due camere da letto al primo piano e un'uscita sulla tipica terrazza carsica - gajnk

- una stalla con una cantina

- un garage

- edificio ausiliario in giardino

La casa ha un ampio cortile di 527 m2, che comprende un giardino bello e utile con un edificio ausiliario.

La possibilità di estendere il lavoro abitativo all'intera area dove una volta c'era l'ombra.

Posizione meravigliosa per gli amanti del Carso originale, la pace e la natura. Tutta l'infrastruttura necessaria è a 2 km da Komen: ufficio postale, bancomat, negozio, ristorante, ...


Ti forniremo supporto completo nel processo di acquisto e acquisto sicuro della proprietà.

Njoftime të ngjashme

Vilë E ndarë Južna primorska , Sežana, Ponikve

Për shitje
Madhësia: 150,00
Çmimi: 148.000,00

Vilë E ndarë Južna primorska , Piran/Pirano, Sečovlje

Për shitje
Madhësia: 165,00
Çmimi: 600.000,00

Vilë E ndarë Južna primorska , Piran/Pirano, Dragonja

Për shitje
Madhësia: 139,60
Çmimi: 450.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al