Vilë Shtëpi në rresht Istarska županija , Poreč, Çmimi: 134.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
134.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
iro-444
Lloji i pronës:
Vilë
Tipi:
Shtëpi në rresht
Shteti:
Croatia
Zona/Fshati:
Istarska županija , Poreč
Viti i ndërtimit:
2019
Madhësia:
90,00 m²
Tokë:
300,00 m²

Kontakti

AGRA plus j.d.o.o.
Labinske Republike 6b
5247 Umag, Finida
GSM:
+385 91 526 44 15

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Vilë Shtëpi në rresht, Istarska županija	, Poreč, Poreč

1 nga 7

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

POREČ - KAŠTELIR – DRUŽINSKA HIŠA ZA SAMO 134.000 EUR

Začela se je gradnja vrstnih hiš v mirnem in prijetnem okolju.
Hiša bo predvidoma končana 6/2020 in se prodaja kot projekt z možnostjo obročnih plačil po dogovoru z lastnikom.
Za več informacij smo vam na voljo.

Šifra objekta: iro-444

Energijski razred:pending

Kontakt: Renato Gavrilović, agra.umag@gmail.com, +385 91 526 4415
POREČ - KAŠTELIR - OBITELJSKA KUĆA ZA SAMO 134000 EUR-a

Započeta gradnja, kuća u nizu, mirno i ugodno okruženje, 7,5 km od mora i plaže.
Planirani završetak gradnje 6/2020.
Za ostale informacije stojimo na usluzi.

Šifra objekta: iro-444

Energetska klasa: pending

Kontakt: Renato Gavrilović, agra.umag@gmail.com, +385 91 526 4415
FAMILIENHAUS NUR 134.000 EUR - IN POREC-KASTELIR
Nur 7,5 km vom Meer und den Stränden entfernt wurde gerade mit dem Bau eines Reihenhauses begonnen.
Ruhige und komfortable Umgebung.
Voraussichtliche Fertigstellung 06/2020.
Das Haus ist zum Verkauf von Projekt. Es besteht die Möglichkeit der Ratenzahlung nach Angaben des Eigentümers.
Für weitere Informationen stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung.

Immobilien ID: iro-444

Leistungsklasse: pending

Kontakt: Renato Gavrilović, agra.umag@gmail.com, +385 91 526 4415
CASA PER LA FAMIGLIA - SOLO 134.000 EUR - PARENZO-KASTELIR

Ambiente tranquillo e piacevole.
La costruzione dovrebbe finire 6/2020.
La casa è venduta secondo il progetto.
Possibilità di pagamento rateale, in accordo con il proprietario.
Vi servono ulteriori informazioni?
Siamo sempre al vostro servizio.

Codice immobile: iro-444

Classe energetica: pending

Contatto: Renato Gavrilović, agra.umag@gmail.com, +385 91 526 4415
FAMILY HOUSE ONLY 134.000 EUR – IN POREČ-KAŠTELIR
Only a 7,5 km from the sea and beaches, just begun the construction of row house.
Quiet and pleasant environment.
Planned completion of construction 06/2020.
The house is sold according to the project. There is a possibility of instalment payment, in accordance with the owner.
For any further information, we are at your service.

Custom ID: iro-444

Energy class: pending

Contact: Renato Gavrilović, agra.umag@gmail.com, +385 91 526 4415

Njoftime të ngjashme

Vilë E ndarë Istarska županija , Buje, Buje

Për shitje
Madhësia: 85,00
Çmimi: 170.000,00

Vilë Shtëpi në rresht Istarska županija , Buje, Buje

Për shitje
Madhësia: 100,00
Çmimi: 155.000,00

Vilë Shtëpi në rresht Istarska županija , Medulin, Medulin

Për shitje
Madhësia: 80,00
Çmimi: 160.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com