Vilë Me fermë Ljubljana, Šiška, Kleče, Çmimi: 500.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
500.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
PK240224
Lloji i pronës:
Vilë
Tipi:
Me fermë
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Ljubljana, Šiška, Kleče
Përshkrimi i Zonës:
Hiša s kmetijskimi objekti
Viti i ndërtimit:
1920
Madhësia:
126,50 m²
Tokë:
73.753,00 m²

Kontakti

Jasmina Bratož
GSM:
386 51 690 000
Telefon:
386 1 3000000
ABC NEPREMIČNINE d.o.o.
Tivolska 48
1000 Ljubljana
GSM:
+386 40 888 888
Telefon:
+386 1 300 00 00
Fax:
+386 1 300 00 01

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Vilë Me fermë, Ljubljana, Šiška, Kleče (Hiša s kmetijskimi objekti)

1 nga 16

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Posredujemo pri kmetije - domačije na kmetiji, ki se nahaja v Klečah, Ljubljana. Kmetija obsega domačijo  s pripadajočimi gospodarskimi poslopji ter kmetijskimi zemljišči, ki so v oddaljenosti do 2km od domačije. Gozd se nahaja na Rudniku. Ostala zemljišča so njive - najboljša kmetijska zemljišča. Kmetija ni zaščitena.

Velikost parcele na lokaciji v Klečah, kjer se nahaja stanovanjska hiša ter ostali kmetijski in gospodarski objekti je 1626 m2.

Kmetijskih zemljišč je 72.167 m2 - najboljša kmetijska zemljišča - njive, gozdovi. Lokacija kmetijskih zemljišč je v bližnji okolici. Kmetijska zemljišča so redno obdelana, večinoma za pridelavo travinja in poljščin. Zemljišča so brez naklona, z lahkim dostopom. Zemlja je prodnata, primerna za obdelavo.

Stanovanjska stavba, ki se nahaja v jedru Kleč - na sončni in mirni lokaciji - je bila v osnovi zgrajena leta 1920. Stavba je etažnosti K+P+M. Neto tlorisna površina stavbe je 126,50m2. Kritina zamenjana leta 2002. Fasada je obnovljena leta 2003. Okna v lesenem profilu, zamenjana leta 1995. Vse inštalacije so obnovljene leta 1996. Ogrevanje v stavbi je urejeno na plin, radiatorsko ter peč na drva.Hiša je vseljiva. Pod hišo je obokana klet.

Ob hiši se nahaja hlev velikosti 96m2, ki ima obnovljeno strešno kritino leta 2014, fasada je obnovljena leta 2007. V objektu je razpeljana električna in vodovodna inštalacija. Poleg hleva je gospodarski objekt, velikosti 32,20m2 ter manjša garaža. Na robu asfaltiranega dvorišča se nahaja še kozolec topler.

Kmetija se ponaša z dobro lokacijo obdelovalnih površin in neverjetno bližino trga. V oddaljenosti do 3km je dostop na avtocesto.

Možnost nakupa samo hiše s kmetijskimi objekti in kmetijskih površin posebej.

Parcele so vpisane v Zemljiško knjigo in bremen proste.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

We mediate the sale of a farmhouse located in Kleče, Ljubljana. The farm comprises a homestead with associated outbuildings and agricultural land within 2km of the homestead. The forest is located on the mine. The rest of the land is arable land - the best agricultural land.

The size of the plot at the location in Klec where the dwelling house is located and other agricultural and commercial buildings is 1626 m2.

The agricultural land is 72.167 m2 - the best agricultural land - arable land, forests. The location of agricultural land is in the immediate vicinity. Agricultural land is regularly cultivated, mainly for the production of grassland and arable crops. Land is slope free, with easy access. The soil is pebble, suitable for cultivation.

The apartment building, located in the heart of Klec, was basically built in 1920. The building is of K + P + M floors. The net floor area of ​​the building is 126.50m2. The roof was replaced in 2002. The façade was renovated in 2003. The windows in the wooden profile were replaced in 1995. All installations were renovated in 1996. Heating in the building is gas, radiator and wood stove. The house is available. Under the house is a vaulted basement.

Next to the house is a 96m2 barn that has a roof covering in 2014, the façade was renovated in 2007. The facility has electrical and plumbing. In addition to the barn is an outbuilding, 32,20m2 in size and a smaller garage. On the edge of the paved courtyard there is a hayrack warm.

The farm boasts a good arable land location and incredible proximity to the market. Freeway access is within 3km.

The possibility of buying only a house with agricultural facilities and agricultural land separately.

The plots are registered in the Land Register and free of charge.

Condition of the owner to conclude the transaction: the buyer pays a tax on real estate sales in the amount of 2% of the sale price or. tax bases.

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com