Vilë E ndarë Pomurska, Ljutomer, Drakovci, Çmimi: 55.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
55.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
PH00160BK
Lloji i pronës:
Vilë
Tipi:
E ndarë
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Pomurska, Ljutomer, Drakovci
Viti i ndërtimit:
1984
Madhësia:
240,00 m²
Tokë:
7.151,00 m²

Kontakti

Nepremičnine Klemenčič
Linhartova cesta 13
1000 Ljubljana
GSM:
041 648778

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Vilë E ndarë, Pomurska, Ljutomer, Drakovci

1 nga 7

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

V Drakovcih pri Mali Nedelji, vsega par kilometrov od Bioterm Mala Nedelja (občina Ljutomer), na prijetni, zelo mirni lokaciji, prodamo manjšo, samostojno hišo v skupni površini pribl. 240 m2, od tega pribl. 120 m2 uporabne stanovanjske površine (ostalo garaža pribl. 13 m2, terasa dobrih 10 m2 in kletnih prostorov). 

Objekt je bil zgrajen leta 1984, je klasično grajen in v povprečnem stanju. Pred in ob hiši je tlakovan del, kjer je možno parkiranje, prav tako manjša garaža, zadaj, na vrtnem delu je zelenjavni vrt in dvorišče. Objekt je priključen na eletrično, vodovodno, telefonsko omrežje. Ogrevanje same hiše je trenutno na kurilno olje, lahko tudi na trdo gorivo.

Zemljišče ob objektu je ograjeno, večja, nekaj tisoč m2 velika njiva se funkcionalno drži zemljišča okoli hiše in skupaj tvorijo zaključeno celoto. Dostop do hiše je po občinskem zemljišču. Prevzem nepremičnine je možen po dogovoru.

Prodajalčev pogoj - plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovanje v višini 2%.

Njoftime të ngjashme

Vilë E ndarë Pomurska, Križevci, Vučja vas

Për shitje
Madhësia: 252,00
Çmimi: 89.000,00

Vilë E ndarë Pomurska, Murska Sobota, Murska Sobota

Për shitje
Madhësia: 226,20
Çmimi: 148.000,00 138900,00

Vilë E ndarë Pomurska, Beltinci, Lipovci

Për shitje
Madhësia: 236,80
Çmimi: 68.000,00 61000,00

Vilë E ndarë Pomurska, Gornja Radgona, Gornja Radgona

Për shitje
Madhësia: 231,00
Çmimi: 139.900,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al