Vilë E ndarë Ljubljana, Šiška, Tacen, Çmimi: 298.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
298.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
PH30438MP
Lloji i pronës:
Vilë
Tipi:
E ndarë
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Ljubljana, Šiška, Tacen
Viti i ndërtimit:
1972
Viti i rinovimit:
2004
Madhësia:
339,30 m²
Tokë:
553,00 m²

Kontakti

Maša Pečar
GSM:
030 258 000
Telefon:
386 1 2445000
Ljubljana nepremičnine d.o.o.
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana
Telefon:
+386 1 244 50 00
Fax:
+386 1 244 50 04

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Vilë E ndarë, Ljubljana, Šiška, Tacen

1 nga 12

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Pod Šmarno goro, natančneje v Tacnu posredujemo pri prodaji individualne hiše, leto izgradnje 1973 na parceli po GURS velikosti 553 m2. Nahaja se v izjemno mirnem okolju, obdanem z individualnimi hišami in lepo lego. Parcela je ravna, dnevni prostori so obrnjeni na jugo - zahod, spalni pa na vzhod in jug.

Bruto površine gabarite (8,7 m x 13 m) x 3 = 339,3 m2 kar je vsota treh nadstropij, (P+1+M) balkoni niso všteti.

Balkon na vzhodni strani hiše 11,7 m2, terasa na zahodu 18,7m2 in še en balkon v mansardi 4,5m2.

Hiša je bila legalizirana leta 1994.

Pritličje obsega: dve garaži s prehodom, pritlično enosobno stanovanje, ki ga sestavlja hodnik, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnica, kopalnica ter ločen WC ter kurilnica ter izhod na vrt.

1. nadstropje obsega: vetrolov, hodnik, kuhinja, manjša priročna shramba, dnevni prostor z jedilnico ter z izhodom na teraso (18,7m2), dve otroški sobi, spalnica, kopalnica (kopalna kad + WC + bide), balkon (11,7m2).

Mansarda je izdelana do III. podaljšane gradbene faze, trenutno obsega 3 velike sobe. V njej je mogoče urediti tri sobe, kopalnico in kuhinjo z jedilnico.

Hiša je ogrevana preko CK in peči na olje. 

Objekt je priključen na elektriko, vodo, internet in KTV Telekom Slovenije. Kanalizacija je urejena preko greznice/septične jame.

Konec leta 2004 je bila menjana streha znamke Tondach.

Nepremičnina je vpisana v ZK in je brez bremen.

V bližini je osnovna šola, vrtec (Šmartno), LPP, čudovit pogled na Šmarno goro in dobro izhodišče za vsakodnevni trening, bližina gorenjske AC, trgovine, gostine, pošte, banke, lekarna Brod,...

Vabljeni na ogled.

 

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene.

Tacen, we mediate in the sale of an individual house, year of construction 1973 on a plot of 553 sqm according to GURS. It is located in an extremely quiet environment, surrounded by individual houses and a beautiful location. The plot is flat, the living rooms are facing south - west, and the bedrooms are facing east and south.

Gross area dimensions (8.7 m x 13 m) x 3 = 339.3 m2 which is the sum of three floors, (P + 1 + M) balconies are not included.

Balcony on the east side of the house 11.7 m2, terrace on the west 18.7 m2 and another balcony in the attic 4.5 m2.

The house was legalized in 1994.

The ground floor comprises: two garages with a passage, a ground floor one-bedroom apartment consisting of a hallway, a living room with a kitchen and a dining room, a bedroom, a bathroom and a separate toilet and a boiler room and an exit to the garden.

1st floor comprises: windbreak, hallway, kitchen, small convenient storage room, living room with dining area and exit to the terrace (18.7m2), two children's rooms, bedroom, bathroom (bathtub + WC + bidet), balcony (11, 7m2).

The attic was made up to III. extended construction phase, currently comprises 3 large rooms. It can arrange three bedrooms, bathroom and kitchen with dining area.

The house is heated via CK and oil stove.

The facility is connected to electricity, water, internet and KTV Telekom Slovenije. Sewage is arranged through a septic tank / septic tank.

At the end of 2004, the roof of the Tondach brand was replaced.

The property is registered in the UK and is free of encumbrances.

Nearby is a primary school, kindergarten (Šmartno), LPP, a beautiful view of Šmarna gora and a good starting point for daily training, close to the Gorenjska AC, shops, restaurants, post office, banks, pharmacy Brod, ...

You are invited to visit.

 

Seller's requirement for conclusion of an operation: Buyer pays the real estate transfer tax in the amount of 2% of the selling price. 

Njoftime të ngjashme

Vilë E ndarë Ljubljana, Bežigrad, Stožice

Për shitje
Madhësia: 328,90
Çmimi: 390.000,00

Vilë E ndarë Ljubljana, Šiška, Zgornje Gameljne

Për shitje
Madhësia: 353,30
Çmimi: 785.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al