Vilë E ndarë Dolenjska, Šentjernej, Sela pri Šentjerneju, Çmimi: 75.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
75.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
PH10908SL
Lloji i pronës:
Vilë
Tipi:
E ndarë
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Dolenjska, Šentjernej, Sela pri Šentjerneju
Viti i ndërtimit:
1970
Viti i rinovimit:
1992
Madhësia:
163,00 m²
Tokë:
2.535,00 m²
Leje Ndërtimi:
Po
Leje Pune:
Jo

Kontakti

Silvo Lah
GSM:
031 304 239
NNRN Nepremičnine d.o.o. Novo mesto
Novi trg 9
8000 Novo mesto - dostava
GSM:
040 287 597
Telefon:
+386 7 337 94 20
Fax:
+386 7 337 94 21

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo

Çertifikata e energjisë të ndërtesës

Çertifikata e energjisë në blerje
Vilë E ndarë, Dolenjska, Šentjernej, Sela pri Šentjerneju

1 nga 15

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Na zeleni in sončni lokaciji v naselju Sela pri Šentjerneju 5, prodamo samostojno stanovanjsko hišo, zgrajeno leta 1970. Ob hiši je še pet objektov.

Površina hiše / zemljišča

 • Hiša je zgrajena v treh etažah, skupna neto tlorisna površina je 163 m2.
 • Spodnja etaža: kurilnica z garažo, klet. 
 • Srednja etaža: je osreednji bivalni del - dnevni prostor, kuhinja, kopalnica, sobe. 
 • Zgornja etaža: dve sobi.
 • Zemljišče, v izmeri 2.535,00 m2 od tega 2000 m2 zazidljivega zemljišča ostalo je sadovnjak.
 • Pred hišo oziroma na parceli je parkirišče za več vozil.
 • Kozolec v izmeri 120 m2.
 • Stavba z garažo - 120 m2 - leto izgradnje 1990.
 • Gospodarsko poslopje v izmeri 85 m2.
 • Gospodarsko poslopje v izmeri 45 m2.
 • Čebelnjak

Oprema in prenova

Hiša in gospodarsko poslopje se prodaja z opremo po dogovoru.

Lokacija in infrastruktura

Hiša se nahaja v naselju. Dostopno je po javni asfaltni cesti. Okolica nudi veliko možnosti za različno poslovno dejavnost, kvalitetno preživljanje prostega časa in rekreacijo. 

Priključki in ogrevanje

 • Ogrevanje je cetralno na drva.
 • Objekt je priključen na elektro in vodovodno omrežje.

Dodatno
Veliko objektov primerenih za večjo družino oziroma za različno poslovno dejavnost. Hišo in Gospodarske objekte je potrebno delno obnoviti.

Več informacij: 031 30 42 39 - Silvo

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al