Vilë E ndarë Dolenjska, Novo mesto, Novo Mesto, Çmimi: 157.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
157.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
KODA: P3786AC
Lloji i pronës:
Vilë
Tipi:
E ndarë
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Dolenjska, Novo mesto, Novo Mesto
Viti i ndërtimit:
2019
Madhësia:
131,90 m²
Tokë:
1.000,50 m²
Leje Ndërtimi:
Jo
Leje Pune:
Jo

Kontakti

Hiša nepremičnine 1 d.o.o.
Tržaška cesta 134
1000 Ljubljana
GSM:
+386 31 328 877
Telefon:
+386 1 256 37 50
Fax:
+ 386 1 256 37 51

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Vilë E ndarë, Dolenjska, Novo mesto, Novo Mesto

1 nga 6

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

NOVO MESTO – okolica, 131,90 m2, vse v pritličju, s prijetnim modernim ambientom, l. 2019, novogradnja – III. pod. grd. faza, na zemljišču 1.000,50 m2. Atrijska hiša oz. VILA je vrhunska na izjemni lokaciji, cca 3 minute do AC priključka LjubljanaZagreb.

Prodamo – cena 157.000,00 EUR + 9,5% DDV.                   KODA: 3786AC

HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. – centrala LJUBLJANA

Za dodatne podatke o predmetni nepremičnini pokličite na brezplačni tel. 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom.

Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite na brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja – posvet pred prodajo (BREZPLAČNO).

Hvala za zaupanje, se priporočamo!

NOVO MESTO - okolica, 131,90 m 2 , sve u prizemlju, ugodnog modernog ambijenta, l. 2019., novogradnja - III. produžena faza izgradnje, na zemljištu 1.000,50 m 2 . Atrijska kuća ili VILLA je vrhunska na izvanrednom mjestu, oko 3 minute do izmjenične struje Ljubljana - Zagreb.

Na prodaju - cijena 157.000,00 EUR + 9,5% PDV. ŠIFRA: 3786AC

HIŠA NEPREMIČNINE 1 doo - sjedište LJUBLJANA

Za dodatne informacije o predmetnom posjedu nazovite tel. +386 (0) 1 256 37 50, recepcija tvrtke HIŠA NEPREMIČNINE 1 doo, i dogovorite sastanak s agentom za promet nekretninama.

Prije PRODAJE vašeg imanja nazovite tel. +386 (0) 1 256 37 50 i dogovorite sastanak sa našim stručnjacima za nekretnine koji su vam na raspolaganju za sva pitanja - konzultacije prije prodaje (BESPLATNO).

Hvala na ukazanom povjerenju, preporučujemo!

NOVO MESTO - surroundings, 131.90 m 2 , all on the ground floor, with a pleasant modern ambience, l. 2019, new building - III. extended construction phase, on land 1,000.50 m 2 . Atrium house or The VILLA is superb in an exceptional location, about 3 minutes to the AC connection Ljubljana - Zagreb.

For sale - price 157,000.00 EUR + 9.5% VAT. CODE: 3786AC

HIŠA NEPREMIČNINE 1 doo - headquarters LJUBLJANA

For additional information about the subject property, call tel. +386 (0) 1 256 37 50, reception office of the company HIŠA NEPREMIČNINE 1 doo, and arrange a meeting with a real estate agent.

Before SELLING your property, call tel. +386 (0) 1 256 37 50 and make an appointment with our real estate experts, who are available for all questions - consultation before the sale (FREE OF CHARGE).

Thanks for the trust, we recommend!

NOVO MESTO - окрестности, 131,90 м 2 , все на первом этаже, с приятной современной атмосферой, л. 2019, новое здание - III. расширенный этап строительства, на земельном участке 1000,50 м 2 . Атриум дом или Вилла великолепна в исключительном месте, около 3 минут до соединения переменного тока Любляна - Загреб.

Для продажи - цена 157 000,00 EUR + 9,5% НДС. КОД: 3786AC

HIŠA NEPREMIČNINE 1 doo - штаб-квартира ЛЮБЛЯНА

Для получения дополнительной информации о предмете собственности звоните по тел. +386 (0) 1 256 37 50, ресепшн компании HIŠA NEPREMIČNINE 1 doo, и договориться о встрече с агентом по недвижимости.

Прежде чем продать свою недвижимость, позвоните по тел. +386 (0) 1 256 37 50 и запишитесь на прием к нашим специалистам по недвижимости, которые доступны по всем вопросам - консультации перед продажей (БЕСПЛАТНО).

Спасибо за доверие, мы рекомендуем!

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al