Vilë E ndarë Dolenjska, Novo mesto, Stopiče, Çmimi: 285.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
285.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
PH25711IS
Lloji i pronës:
Vilë
Tipi:
E ndarë
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Dolenjska, Novo mesto, Stopiče
Viti i ndërtimit:
1987
Viti i rinovimit:
2015
Madhësia:
300,00 m²
Tokë:
953,00 m²

Kontakti

Irena Stok
GSM:
+386 30 313003
Telefon:
+386 1 2445000
Ljubljana nepremičnine d.o.o.
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana
Telefon:
+386 1 244 50 00
Fax:
+386 1 244 50 04

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Vilë E ndarë, Dolenjska, Novo mesto, Stopiče

1 nga 8

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Na lepi lokaciji 6 km od centra Novega mesta prodamo samostojno hišo. Zunanjost je bila leta 2015 kompletno renovirana, notranjost kompletno renovirana kuhinja, dnevna soba, kopalnici, hodniki.

Hiša ima tri nadstropja. V kletnem delu se nahaja kuhinja, kopalnica, spalnica, kmečka soba s krušno pečjo, klet in soba, ki trenutno služi kot shramba. V srednji etaži je nova moderna kuhinja (vsi novi aparati miele), jedilnica, wc in velika dnevna soba z vodnim kaminom. v prvem nadstropju se nahajata dve otroški sobi, spalnica in kopalnica ter urejena podstrešna soba z vgradnimi omarami. Hiša ima tudi garažo in ločeno vinsko klet.

Na parceli je dodaten objekt za shranjevanje orodja in kosilnic ter velik pesjak. Je zadnja hiša v mirni slepi ulici novejšega naselja. Sanitarna voda solarno ogrevana, centralna na kurilno olje, 1000 litrov zalogovnik vezan na vodni kamin. Srednja etaža talno gretje, ostalo radiatorji.

Vabljeni na ogled.

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

In a beautiful location 6 km from the center of Novo mesto we sell a detached house. In 2015, the exterior was completely renovated, the interior was completely renovated kitchen, living room, bathrooms, hallways. The house has three floors. In the basement there is a kitchen, bathroom, bedroom, rustic room with bread oven, basement and a room that currently serves as a pantry. In the middle floor there is a new modern kitchen (all new myele appliances), dining room, toilet and a large living room with a water fireplace. on the first floor there are two children's rooms, a bedroom and a bathroom and an attic room with built-in closets. The house also has a garage and a separate wine cellar. On the plot there is an additional facility for storing tools and lawn mowers and a large sandpit. It is the last house in a quiet cul-de-sac of a newer settlement. Domestic hot water solar heated, central oil heating, 1000 liters tank connected to a water fireplace. Middle floor underfloor heating, other radiators.

You are welcome to visit.

Njoftime të ngjashme

Vilë Gjysëm e ndarë Dolenjska, Velike Lašče, Gradež

Për shitje
Madhësia: 300,00
Çmimi: 149.000,00 139 000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com