Vilë E ndarë Primorsko-goranska žup. , Omišalj, Njivice, Çmimi: 1.700.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
1.700.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
A1594
Lloji i pronës:
Vilë
Tipi:
E ndarë
Shteti:
Croatia
Zona/Fshati:
Primorsko-goranska žup. , Omišalj, Njivice
Viti i ndërtimit:
1960
Madhësia:
250,00 m²
Tokë:
3.111,00 m²

Kontakti

Stan Grad d.o.o.
Dubašljanska 134
5151 Malinska
GSM:
+385 51 677 809
Telefon:
+385 91 605 14 97

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Vilë E ndarë, Primorsko-goranska žup.	, Omišalj, Njivice

Përshkrim

Dobra ponudba nepremičninske agencije Stan Grad Immobilien je zelo privlačna hiša v regiji otoka Krk. Ta ekskluzivna in lepa hiša se nahaja na zelo privlačni lokaciji v prvi vrsti do morja znanega turističnega središča Njivice. Izjemno privlačna stavba je sestavljena iz 2 nadstropij. Hiša se razprostira na skupni površini 250 m2. To območje vključuje dnevno sobo (2) s kuhinjo (2), 7 spalnic, 1 kopalnico, 2 stranišči, 1 shramba, 2 terasi. Na posestvu je tudi lepo urejen vrt. Na omenjeni zemljiški parceli je mogoče prikladno parkirati več avtomobilov. Poleg tega je pomembno upoštevati, da ima hiša zelo lep odprt pogled na morje. Ta lastnina je v lasti fizične osebe. Prodajalec jamči za urejene dokumente in hiter prenos lastništva doma na kupca. Zastopniki pisarne Stan Grad Immobilien vam bodo pomagali pri registraciji hiše in pri vseh drugih administrativnih delih.

Šifra objekta: A1594

Energijski razred:pending

Kontakt: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
U dobroj ponudi nekretnina agencije Stan Grad Immobilien nalazi se super atraktivna kuća u regiji otok Krk. Ova ekskluzivna i prekrasna kuća je na vrlo privlačnoj lokaciji prvi red do mora poznatog turističkog središta Njivice. Iznimno atraktivna građevina se sastoji od 2 etaže. Kuća se proteže na ukupnoj površini 250 m2. U toj su površini obuhvaćeni dnevni boravak (2) s kuhinjom (2), 7 spavaće sobe, 1 kupaonice, 2 wc, 1 spremište, 2 terase. U okviru posjeda je i prelijepo uređena okućnica . Na spomenutoj okućnici nekretnine može se komforno parkirati više automobila. Uz prethodno, važno je napomenuti da kuća ima vrlo lijep otvoreni pogled na more. Ova nekretnina je u vlasništvu fizičke osobe. Prodavatelj garantira uredne dokumente i promptan prijenos vlasništva kuće na kupca. Agenti ureda Stan Grad Immobilien će vam pomoći pri uknjižbi kuće i svim ostalim administrativnim poslovima.

Šifra objekta: A1594

Energetska klasa: pending

Kontakt: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
Bei einem guten Angebot der Immobilienagentur Stan Grad Immobilien handelt es sich um ein super attraktives Haus in der Region der Insel Krk. Dieses exklusive und schöne Haus befindet sich in sehr attraktiver Lage in erster Reihe zum Meer des berühmten Touristenzentrums von Njivice. Sehr attraktives Gebäude besteht aus 2 Etagen. Das Haus erstreckt sich über eine Gesamtfläche von 250 m2. Dieser Bereich umfasst ein Wohnzimmer (2) mit Küche (2), 7 Schlafzimmer, 1 Badezimmer, 2 Toiletten, 1 Abstellraum, 2 Terrassen. Das Anwesen hat auch einen wunderschön angelegten Garten. Auf dem vorgenannten Grundstück können mehrere Autos bequem abgestellt werden. Darüber hinaus ist zu beachten, dass das Haus einen sehr schönen offenen Meerblick hat. Diese Eigenschaft ist im Besitz einer natürlichen Person. Der Verkäufer garantiert dem Käufer ordentliche Unterlagen und die sofortige Übergabe des Wohneigentums. Die Beauftragten des Büros von Stan Grad Immobilien unterstützen Sie bei der Registrierung des Hauses und allen anderen Verwaltungsarbeiten.

Immobilien ID: A1594

Leistungsklasse: pending

Kontakt: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
In una buona offerta dell'agenzia immobiliare Stan Grad Immobilien è una casa super attraente nella regione dell'isola di Krk. Questa casa esclusiva e bella si trova in una posizione molto attraente in prima fila sul mare del famoso centro turistico di Njivice. Edificio estremamente attraente composto da 2 piani. La casa si estende su una superficie totale di 250 m2. Questa zona comprende un soggiorno (2) con cucina (2), 7 camere da letto, 1 bagno, 2 bagni, 1 ripostiglio, 2 terrazze. La proprietà ha anche un giardino paesaggistico. Nel cortile di cui sopra è possibile parcheggiare comodamente diverse auto. Inoltre, è importante notare che la casa ha una bellissima vista sul mare aperto. Questa proprietà è di proprietà di una persona fisica. Il venditore garantisce documenti accurati e un rapido trasferimento della proprietà della casa all'acquirente. Gli agenti dell'ufficio Stan Grad Immobilien ti aiuteranno con la registrazione della casa e tutti gli altri lavori amministrativi.

Codice immobile: A1594

Classe energetica: pending

Contatto: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
In a good offer of real estate agency Stan Grad Immobilien is a super attractive house in the region of the island of Krk. This exclusive and beautiful house is in a very attractive location first row to the sea of the famous tourist center of Njivice. Extremely attractive building consists of 2 floors. The house extends over a total area of 250 m2. This area includes a living room (2) with kitchen (2), 7 bedrooms, 1 bathroom, 2 toilets, 1 storage room, 2 terraces. The property also has a beautifully landscaped garden. On the aforementioned land plot, several cars can be conveniently parked. In addition, it is important to note that the house has a very nice open sea view. This property is owned by a natural person. The seller guarantees neat documents and prompt transfer of home ownership to the buyer. The agents of the Stan Grad Immobilien office will assist you with the registration of the house and all other administrative work.

Custom ID: A1594

Energy class: pending

Contact: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293

Njoftime të ngjashme

Vilë E ndarë Primorsko-goranska žup. , Krk, Krk

Për shitje
Madhësia: 238,00
Çmimi: 279.000,00

Vilë E ndarë Primorsko-goranska žup. , Krk, Krk

Për shitje
Madhësia: 263,00
Çmimi: 565.000,00

Vilë E ndarë Primorsko-goranska žup. , Krk, Krk

Për shitje
Madhësia: 240,00
Çmimi: 845.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al