Vilë E ndarë Primorsko-goranska žup. , Malinska-dubašnica, Malinska-Dubašnica, Çmimi: 190.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
190.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
A1561
Lloji i pronës:
Vilë
Tipi:
E ndarë
Shteti:
Croatia
Zona/Fshati:
Primorsko-goranska žup. , Malinska-dubašnica, Malinska-Dubašnica
Viti i ndërtimit:
1990
Madhësia:
250,00 m²
Tokë:
1.618,00 m²

Kontakti

Stan Grad d.o.o.
Dubašljanska 134
5151 Malinska
GSM:
+385 51 677 809
Telefon:
+385 91 605 14 97

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Vilë E ndarë, Primorsko-goranska žup.	, Malinska-dubašnica, Malinska-Dubašnica

1 nga 9

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Na prodaj pri agenciji Stan Grad Immobilien je zelo dobra hiša v privlačni turistični regiji otoka Krka. Ta hiša se nahaja v bližini znane vasice Malinska, na zeleni lokaciji brez mestnega hrupa. Zelo lepa stavba je bila zgrajena v 2 nadstropjih. Hiša obsega skupno površino 250 m2. Na posestvu je tudi prostoren nepremičninski vrt. Na prej omenjenem dvorišču je lahko priročno parkirati več avtomobilov. Ta nepremičnina je v lasti fizične osebe. Prodajalec hiše jamči popolne lastniške dokumente in ustrezen prenos nepremičnine. Zastopniki nepremičninske agencije Stan Grad Immobilien vam bodo pomagali pri prodaji in prenosu nepremičnine.

Šifra objekta: A1561

Energijski razred:pending

Kontakt: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
Na prodaji kod agencije Stan Grad Immobilien je vrlo dobra kuća u atraktivnoj turističkoj regiji otok Krk. Ova kuća se nalazi u okolici poznatog mjesta Malinska, na zelenoj lokaciji bez gradske buke. Vrlo lijepa građevina je izvedena na 2 etaže. Kuća obuhvaća ukupnu površinu od 250 m2. U okviru vlasništva kuće je i prostrana okućnice nekretnine. Na spomenutoj okućnici nekretnine može se komforno parkirati više automobila. Ova nekrentina je u vlasništvu fizičke osobe. Prodavatelj kuće garantira kompletne vlasničke dokumente i uredan prijenos nekretnine. Agenti posredničkog ureda Stan Grad Immobilien pomoći će vam u kupoprodaji i prijenosu vlasništva kuće.

Šifra objekta: A1561

Energetska klasa: pending

Kontakt: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
Zum Verkauf bei der Agentur Stan Grad Immobilien steht ein sehr gutes Haus in der attraktiven Tourismusregion der Insel Krk. Dieses Haus befindet sich in der Nähe des berühmten Dorfes Malinska, in grüner Lage ohne den Lärm der Stadt. Sehr schönes Gebäude wurde auf 2 Etagen gebaut. Das Haus hat eine Gesamtfläche von 250 m2. Das Anwesen hat auch einen großen Garten mit Immobilien. Auf dem genannten Hof können mehrere Autos bequem abgestellt werden. Diese Immobilie gehört einer natürlichen Person. Der Verkäufer des Hauses garantiert vollständige Eigentumsunterlagen und die ordnungsgemäße Übergabe des Eigentums. Die Makler der Immobilienagentur Stan Grad Immobilien unterstützen Sie beim Verkauf und der Übertragung der Immobilie.

Immobilien ID: A1561

Leistungsklasse: pending

Kontakt: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
In vendita presso l'agenzia Stan Grad Immobilien è un'ottima casa nella bella regione turistica dell'isola di Krk. Questa casa si trova vicino al famoso villaggio di Malinska, in una posizione verde senza il rumore della città. L'edificio molto bello è stato costruito su 2 piani. La casa copre una superficie totale di 250 m2. La proprietà ha anche un ampio giardino di proprietà immobiliari. Nel cortile di cui sopra è possibile parcheggiare comodamente diverse auto. Questo immobile è di proprietà di una persona fisica. Il venditore della casa garantisce documenti di proprietà completi e il corretto trasferimento della proprietà. Gli agenti dell'agenzia immobiliare Stan Grad Immobilien ti aiuteranno nella vendita e nel trasferimento della proprietà.

Codice immobile: A1561

Classe energetica: pending

Contatto: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
For sale at the agency Stan Grad Immobilien is a very good house in the attractive tourist region of the island of Krk. This house is located near the famous village of Malinska, in a green location without the noise of the city. Very nice building was built on 2 floors. The house covers a total area of 250 m2. The property also has a spacious garden of real estate. On the aforementioned yard, several cars can be conveniently parked. This real estate is owned by a natural person. The seller of the house guarantees complete ownership documents and the proper transfer of the property. The agents of the real estate agency Stan Grad Immobilien will assist you in the sale and transfer of the property.

Custom ID: A1561

Energy class: pending

Contact: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293

Njoftime të ngjashme

Vilë E ndarë Primorsko-goranska žup. , Omišalj, Njivice

Për shitje
Madhësia: 250,00
Çmimi: 1.700.000,00

Vilë Gjysëm e ndarë Primorsko-goranska žup. , Punat, Punat

Për shitje
Madhësia: 250,00
Çmimi: 435.000,00

Vilë E ndarë Primorsko-goranska žup. , Opatija, Opatija

Për shitje
Madhësia: 240,00
Çmimi: 570.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al