Vilë Shtëpi në rresht Istarska županija , Buje, Kaštel, Çmimi: 105.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
105.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
PH60695VV
Lloji i pronës:
Vilë
Tipi:
Shtëpi në rresht
Shteti:
Croatia
Zona/Fshati:
Istarska županija , Buje, Kaštel
Viti i ndërtimit:
2019
Kati:
Kati -1 + kati 1
Madhësia:
95,96 m²
Tokë:
147,00 m²

Kontakti

Vlasta Prešeren
GSM:
031/670-395
Telefon:
031/670-395
GSM:
031 670 395

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Vilë Shtëpi në rresht, Istarska županija	, Buje, Kaštel

1 nga 5

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

NEW BUILDING - III. CONSTRUCTION PHASE - NEAR BORDER CROSSING

In a neat new settlement of houses we sell a terraced house measuring 96 sq.m. at a location 200 m from the roundabout at Kaštel annd 2 km from the Airport and 4 km from Portorož.

Asphalt, water and all the infrastructure around the house.

The advertised price covers the sale of a house in III. construction phase. At the request of the buyer, the house can also be completed - in this case the price of the house is 175,000 EUR. The buyer can choose tiles and parquet.

In front of the house there is a parking space for two cars, and behind the house is a terrace with a garden, where there will be a tool house, laundry and dryer, and a heat pump.

Welcome!

NOVOGRADNJA - III. GRADBENA FAZA - BLIŽINA MEJNEGA PREHODA

V urejenem novem naselju hiš prodamo vrstno hišo v izmeri 96 m2 na lokaciji 200 m od krožišča na Kaštelu oziroma 2 km od Letališča in 4 km iz Portoroža.

Asfalt, voda in vsa infrastruktura ob hiši.

Oglaševana cena zajema prodajo hiše v III. gradbeni fazi. Na željo kupca je mogoče hišo tudi končati na ključ - v tem primeru je cena hiše 175.000 EUR. Kupec lahko izbira ploščice in parket.

Pred hišo je predvideno  parkirišče za dva avtomobila, za hišo pa terasa z vrtom, kjer bo stala hiška za orodje, pralnico in sušilnico ter toplotno črpalko.

Vabljeni!

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al