Tokë Për ndërtim Istarska županija , Poreč, Tar, Çmimi: 198.000,00

Gjeni rrugën tuaj

Vende interesante

Trego vende interesante në largësi prej:

Informacione bazë

Çmimi:
198.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
201401148H99F
Lloji i pronës:
Tokë
Tipi:
Për ndërtim
Shteti:
Croatia
Zona/Fshati:
Istarska županija , Poreč, Tar
Madhësia:
1.097,00 m²
Tokë:
1.097,00 m²
Të tjera:
Me hipotek

Kontakti

SONCE SKUPINA d.o.o.
PE Dolenjska cesta 43
1000 Ljubljana
GSM:
+386 41 655 922

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Tokë Për ndërtim, Istarska županija	, Poreč, Tar

1 nga 6

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Zazidljivo zemljišče se nahaja na robu vasi Vabriga, zadnja v gradbenem območju in ponuja čudovit pogled na morje. Zemljišče se nahaja na edinstveni, mirni lokaciji, ki se nahaja le en km od morja, v bližini znamenitega turističnega kompleksa "Lanterna", 8 km od Poreča, 20 minut vožnje do meje hrvaško-slovenske meje. Zemljišče za stanovanjske namene, možna gradnja večstanovanjske stavbe z največ štirimi enotami, zazidljivost je 30%.
Građevinsko zemljište stambene namjene površine 1097 m2 smješteno je na samom rubu naselja Vabriga, zadnje u građevinskoj zoni a nudi prekrasan pogled na more.
Zemljište je smješteno na jedninstvenoj, mirnoj lokaciji smješteno svega 1 km od mora, nadomak poznatog turističkog kompleksa „Lanterna“, 8 km od Poreča, 20-ak minuta vožnje do hrvatsko-slovenske granice. Zemljište je stambene namjene, obuhvaćeno vežećim prostornim planom (UPU Tar-Vabriga) prema kojemu je na svakoj parceli moguća izgradnja obiteljskih građevina te višeobiteljskih građevina sa max 4 samostalne jedinice, izgrađenost je max 30 %.
Baugrund befindet sich am Rande des Dorfes gelegen vabriga, zuletzt in der Bau-Bereich und bietet einen atemberaubenden Blick auf das Meer. Das Anwesen befindet sich in einer einzigartigen, ruhigen Lage, vom Meer nur einen Kilometer, in der Nähe der berühmten touristischen Komplex "Lanterna", 8 km von Porec, 20 Minuten Fahrt bis zur Grenze der kroatisch-slowenischen Grenze. Land für Wohnzwecke, möglichen Bau von Wohngebäuden mit bis zu vier Einheiten aufgebaut werden beträgt 30%.
Terreno edificabile si trova ai margini del villaggio Vabriga, l'ultima nel settore delle costruzioni e offre una vista mozzafiato sul mare. La struttura si trova in una posizione unica e tranquilla, a solo un km dal mare, vicino al famoso complesso turistico "Lanterna", a 8 km da Parenzo, a 20 minuti di auto dal confine del confine croato-sloveno. Terreno ad uso abitativo, eventuale costruzione di edifici residenziali con un massimo di quattro unità per essere costruito è del 30%.
Urbanized land is located on the edge of the village vabriga, last in the construction area and offers a breathtaking view of the sea. The property is located in a unique, quiet location, situated just one km from the sea, near the famous tourist complex "Lanterna", 8 km from Porec, 20 minutes drive to the border of the Croatian-Slovenian border. Land for residential purposes, possible construction of residential buildings with up to four units to be built up is 30%.
Грађевинско земљиште се налази на ободу села Вабрига, последњи у области грађевинарства и нуди прекрасан поглед на море. Имовина се налази у јединственој, мирној локацији, налази се само један км од мора, у близини познатог туристичког комплекса "Лантерна", 8 км од Пореча, 20 минута вожње до границе границе хрватске-словеначки. Земљиште за стамбене потребе, могуће изградње стамбених објеката са до четири јединице да се изгради је 30%.
Земельный участок под строительство расположен на краю деревни Vabriga, в прошлом в районе строительства и предлагает захватывающий вид на море. Отель расположен в уникальном, тихом месте, расположен всего в двух километрах от моря, недалеко от знаменитого туристического комплекса "Лантерна", в 8 км от Пореч, в 20 минутах езды от границы с хорватско-словенской границы. Земельный участок для проживания, возможное строительство жилых домов с до четырех блоков, которые будут построены до 30%.
Urbanisées est situé sur le bord de la Vabriga de village, dernier dans la zone de construction et offre une vue imprenable sur la mer. La propriété est située dans un endroit calme et unique, situé à seulement un kilomètre de la mer, près de la célèbre complexe touristique "Lanterna", à 8 km de Porec, à 20 minutes en voiture de la frontière de la frontière croato-slovène. Terres à des fins résidentielles, possible construction de bâtiments résidentiels avec un maximum de quatre unités à construire jusqu'à 30%.
Suelo urbanizado se encuentra en el borde de la aldea Vabriga, último en el área de la construcción y ofrece una vista impresionante del mar. La propiedad está situada en un lugar único tranquilo, situado a sólo un kilómetro del mar, cerca del famoso complejo turístico "Lanterna", a 8 km de Porec, a 20 minutos en coche de la frontera de la frontera croata-esloveno. Terrenos para fines residenciales, la posible construcción de edificios de viviendas con un máximo de cuatro unidades que se construirán hasta un 30%.
Toka urbanizuar ndodhet në buzë të vabriga fshatit, e fundit në fushën e ndërtimit dhe ofron një pamje të lë pa frymë e detit. E pronës është e vendosur në një vend të veçantë, të qetë, i vendosur vetëm një km nga deti, pranë kompleksit turistik të famshëm "Lanterna", 8 km nga Porec, 20 minuta me makinë deri në kufirin e kufirit kroato-slloven. Toka për banim, të mundshme ndërtimin e ndërtesave të banimit me deri në katër njësi që do të ndërtohen deri është 30%.

Njoftime të ngjashme

Tokë Për ndërtim Istarska županija , Labin, Labin

Për shitje
Madhësia: 1.100,00
Çmimi: 47.000,00

Tokë Për ndërtim Istarska županija , Umag, Valica

Për shitje
Madhësia: 1.095,00
Çmimi: 126.000,00

Tokë Për ndërtim Istarska županija , Novigrad, Novigrad

Për shitje
Madhësia: 1.082,00
Çmimi: 64.920,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al