Tokë Për ndërtim Istarska županija , Umag, Valica, Çmimi: 126.000,00

Gjeni rrugën tuaj

Vende interesante

Trego vende interesante në largësi prej:
OSNOVNA ŠOLA SEČOVLJE SCUOLA ELEMENTARE SICCIOLE
9,15 km
Obalne lekarne Koper, Lekarna Lucija
9,57 km

Informacione bazë

Çmimi:
126.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
20130520X88NS
Lloji i pronës:
Tokë
Tipi:
Për ndërtim
Shteti:
Croatia
Zona/Fshati:
Istarska županija , Umag, Valica
Madhësia:
1.095,00 m²
Tokë:
1.095,00 m²
Të tjera:
Me hipotek

Kontakti

SONCE SKUPINA d.o.o.
PE Dolenjska cesta 43
1000 Ljubljana
GSM:
+386 41 655 922

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Tokë Për ndërtim, Istarska županija	, Umag, Valica

1 nga 10

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

1,5 km od plaže in le 5 km od igrišča za golf. Zemljišče se nahaja na mirni lokaciji v majhni vasici 14 km od Umaga. Zemljišče je za stanovanjske namene, in je sestavljena iz dveh delov skupne površine 1.095 m2. Pravilna oblika, priključki za vodo in elektriko ob parceli. Zemljišče se prodaja skupaj s projektom, 3D vizualizacija stanovanjskih vili modernega dizajna z bazenom.
1,5 км од плаже и само 5 км од терена за голф. Објекат се налази на мирној локацији у малом селу 14 км од Умага. Земљиште за становање, а састоји се од два дела од укупне површине 1.095 м2. Исправни формат, прикључци на воду и струју на плацу. Земљиште се продаје заједно са пројекта, 3Д визуализација модерног дизајна резиденцијалној вили са базеном.
1.5 km od plaže i samo 5 km od golf igrališta. Objekt se nalazi u mirnom mjestu u malom selu 14 km od Umaga. Zemljište je stambene namjene, a sastoji se od dva dijela ukupne površine 1095 m2. Točne formata, priključci na vodu i struju na imovinu. Zemljište se prodaje zajedno s projektom, 3D vizualizacije moderne obiteljske vile s bazenom dizajna.
1.5 km from the beach and only 5 km from the golf course. The property is located in a quiet location in a small village 14 km from Umag. Land for residential purposes, and is comprised of two parts of the total area 1,095 m2. The correct format, connections to water and electricity at the property. Land is sold together with the project, a 3D visualization of a modern residential villa design with pool.
1,5 km vom Strand und nur 5 km vom Golfplatz. Das Anwesen befindet sich in ruhiger Lage in einem kleinen Dorf 14 km von Umag entfernt. Land für Wohnzwecke, und besteht aus zwei Teilen der Gesamtfläche 1.095 m2 umfasst. Das richtige Format, Anschlüsse für Wasser und Strom auf dem Grundstück. Land wird zusammen mit dem Projekt, eine 3D-Visualisierung von einem modernen Design Villenviertel mit Pool verkauft.
1,5 km dalla spiaggia ea soli 5 km dal campo da golf. La struttura si trova in una posizione tranquilla in un piccolo villaggio a 14 km da Umago. Terreni ad uso abitativo, ed è composto da due parti della superficie totale 1.095 m2. Il formato corretto, collegamenti con l'acqua e l'elettricità presso la struttura. Terra è venduto insieme al progetto, una visualizzazione 3D di un moderno design villa residenziale con piscina.
1,5 km de la plage et à seulement 5 km du parcours de golf. La propriété est située dans un endroit calme dans un petit village à 14 km de Umag. Terres à des fins résidentielles, et est composé de deux parties de la superficie totale 1.095 m2. Le format correct, les connexions à l'eau et l'électricité à la propriété. La terre est vendue avec le projet, une visualisation 3D d'un design résidentiel villa moderne avec piscine.
1,5 км от пляжа и в 5 км от поля для гольфа. Отель расположен в тихом месте, в небольшой деревне в 14 км от Умаг. Земельный участок для проживания, и состоит из двух частей общей площадью 1095 м2. Правильный формат, подключение к воде и электричеству в собственность. Земля продается вместе с проектом, 3D визуализации современного жилого дизайна вилла с бассейном.
A 1,5 km de la playa ya sólo 5 km del campo de golf. La propiedad se encuentra en una zona tranquila en un pequeño pueblo a 14 km de Umag. Terrenos para fines residenciales, y se compone de dos partes de la superficie total de 1095 m2. El formato correcto, conexiones de agua y electricidad en la propiedad. Terrenos se vende junto con el proyecto, una visualización en 3D de una villa de diseño moderno residencial con piscina.
1.5 km nga plazhi dhe vetëm 5 km nga golfit. Prona është e vendosur në një vend të qetë në një fshat të vogël 14 km nga Umag. Toka për qëllime banimi, dhe është i përbërë nga dy pjesë të zonës totale 1095 m2. Formati i saktë, lidhjet me ujë dhe energji elektrike në pronë. Toka shitet bashku me projekt, nje vizuelizimin 3D i nje projektimin modern vilë banimi me pishinë.

Njoftime të ngjashme

Tokë Për ndërtim Istarska županija , Labin, Labin

Për shitje
Madhësia: 1.100,00
Çmimi: 47.000,00

Tokë Për ndërtim Istarska županija , Novigrad, Novigrad

Për shitje
Madhësia: 1.082,00
Çmimi: 64.920,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al