Tokë Për ndërtim Zadarska županija , Nin, Vrsi, Çmimi: 40.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
40.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
Z175
Lloji i pronës:
Tokë
Tipi:
Për ndërtim
Shteti:
Croatia
Zona/Fshati:
Zadarska županija , Nin, Vrsi
Madhësia:
570,00 m²

Kontakti

Kamen kuća
Bana Josipa Jelačića 15C
2300 Zadar
GSM:
+385 98 900 43 53

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Tokë Për ndërtim, Zadarska županija	, Nin, Vrsi

1 nga 7

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Prodaju se tri građevinska terena u mjestu Vrsi pored Zadra. Svaki teren se može kupiti zasebno ali može se i kombinirati
jer se radi o istom vlasniku. Također je dostupan i četvrti teren na kojem se nalazi stara kuća koja zahtjeva renovaciju.
Svaki teren ima svoj pristupni put te je već odrađena parcelacija. Tereni se nalaze na vrlo mirnoj lokaciji, 3km udaljenoj
od mora te 19km od Zadra. Voda i struja su na terenima. Svaki od terena ima 570m2 dok teren na kojem se nalazi kuća
ima nešto manje od 500m2. Cijena svakog teren iznosi 40.000 eura dok cijena terena sa kućom iznosi 120.000 eura.
Cijene nisu fiksne te se može dogovarati oko cijene.

Kontakt: +385 99 750 4957

Šifra objekta: Z175

Njoftime të ngjashme

Tokë Për ndërtim Zadarska županija , Pag, Pag

Për shitje
Madhësia: 580,00
Çmimi: 80.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al