Tokë Për ndërtim Primorsko-goranska žup. , Krk, Kornić, Çmimi: 116.500,00

Informacione bazë

Çmimi:
116.500,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
A1562
Lloji i pronës:
Tokë
Tipi:
Për ndërtim
Shteti:
Croatia
Zona/Fshati:
Primorsko-goranska žup. , Krk, Kornić
Madhësia:
1.665,00 m²

Kontakti

Stan Grad d.o.o.
Dubašljanska 134
5151 Malinska
GSM:
+385 51 677 809
Telefon:
+385 91 605 14 97

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Tokë Për ndërtim, Primorsko-goranska žup.	, Krk, Kornić

1 nga 2

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

V ponudbi agencije Stan Grad Immobilien izpostavljamo lepo gradbeno zemljišče v regiji otok Krk. Zemljišče leži v bližini mesta Kornić, na mirni legi malo dlje od mestnega hrupa. Navedeni teren za gradnjo zajema skupno površino 1665 m2. Gradbeno zemljišče ima kakovostno in kompaktno obliko. Izjemno je primerno za postavitev objektov z okolico. Ta nepremičnina je v lastništvu fizične osebe. Prodajalec zemljišča zagotavlja popolne lastniške dokumente in urejen prenos nepremičnine. Agenti posredniške pisarne Stan Grad Immobilien vam bodo pomagali pri kupoprodaji in prenosu zemljišča.

Šifra objekta: A1562

Kontakt: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
From listings of the real estate agency Stan Grad Immobilien we highlight lovely building plot in the area of island Krk. A plot of land is ideally situated within quiet area away from the city noise, though close to Kornić. It covers total of 1 665 m2. The regular shape of the land is suitable for building properties with yard/garden. Since the seller is a natural person, 5% tax applies to listed price. The seller guarantees complete property documentation and quick transfer of ownership. Agents of the real estate agency Stan Grad Immobilien will provide an excellent and comprehensive service through out entire process.

Custom ID: A1562

Contact: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
In offerta da parte dell'agenzia Stan Grad Immobilien evidenziamo ottimo terreno agricolo nella regione isola Krk. Il terreno è situato vicino a Kornić, in una zona tranquilla, dove non si è disturbati dal rumore della città. La superficie totale del terreno è di 1 665 m2. Il lotto edificabile ha una forma compatta. E' perfetto per la costruzione di immobili con giardino. Questo immobile è nella poprietà della persona fisica. Il venditore del terreno garantisce i documenti della proprietà completi e il suo veloce passaggio. Gli agenti intermediari dell'ufficio di Stan Grad Immoblien vi aiuteranno durante la compravendita del terreno e il suo passaggio di proprietà .

Codice immobile: A1562

Contatto: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
Iz ponude agencije Stan Grad Immobilien izdvajamo lijepo građevinsko zemljište u regiji otok Krk. Zemljište je smješteno u blizini mjesta Kornić, na mirnoj poziciji malo podalje od gradske buke. Navedeni teren za gradnju obuhvaća ukupnu površinu od 1 665 m2. Građevinsko zemljište je kvalitetnog i kompaktnog oblika. Iznimno je pogodno za smještanje objekata s okućnicom. Ova nekretnina je u vlasništvu fizičke osobe. Prodavatelj zemljišta garantira kompletne vlasničke dokumente i uredan prijenos nekretnine. Agenti posredničkog ureda Stan Grad Immobilien pomoći će vam u kupoprodaji i prijenosu zemljišta.

Šifra objekta: A1562

Kontakt: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
Aus dem Angebot der Agentur Stan Grad Immobilien entnehmen wir schönes Bauland im Gebiet insel Krk. Das Grundstück befindet sich in der Nähe von dem Ort Kornić, auf ruhiger Lage etwas weiter vom Stadtlärm. Genanntes Bauplatz umfasst die Gesamtfläche von 1 665 m2. Das Bauland ist hochwertiger und kompakter Form. Äußerst geignet für Unterbringung von Objekten mit Garten. Diese Immobilie ist Eigentum einer natürlichen Person. Grundstücksverkäfer garantiert komplette Eigentumsdokumente und ordnungsgemäße Immobilienübertragung. Agenten des Vermittlungsbüros Stan Grad Immobilien werden euch beim Ein-und Verkauf, wie bei der Eigentumsübertragung des Grundstücks helfen.

Immobilien ID: A1562

Kontakt: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293

Njoftime të ngjashme

Tokë Bujqësore Primorsko-goranska žup. , Krk, Krk

Për shitje
Madhësia: 1.672,00
Çmimi: 250.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al