Tokë Për ndërtim Istarska županija , Umag, Çmimi: 150.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
150.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
iro-194
Lloji i pronës:
Tokë
Tipi:
Për ndërtim
Shteti:
Croatia
Zona/Fshati:
Istarska županija , Umag
Madhësia:
4.000,00 m²

Kontakti

Kormoran d.o.o.
Trgovačka 5b
5247 Umag
GSM:
+385 98 19 12 201
Telefon:
+385 52 751 144

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Tokë Për ndërtim, Istarska županija	, Umag, Umag

1 nga 4

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Prodamo zazidljivo zemljišče v bližini Babiča. Parcela se nahaja v domačem istrskem okolju, ki še vedno zadrzalo istarsko autentičnost. Ta parcela je edinstvena,te parcele del kmetijskega zemljišča v velikosti približno 1000 m2, kar vam daje možnost velikega dvorišča, v bližini katerega ni dovoljeno graditi drugih stavb. Do parcele je mogoče priti po asfaltni cesti. V bližini terena je vse pomembnejša infrastruktura kot elektrika, voda itd.
Možna parcelacija zemljišta na gradbeno.
Gradbeno zemljišče: cca. 3000 m2
Kmetijsko zemljišče: cca. 1000 m2

Šifra objekta: iro-194
Prodaje se građevinsko zemljište u okolici Babića. Parcela je smještena u domaćem istatrskom ambijentu koji je zadržao još uvijek autentičnost sela. Ova parcela je jedinstvena jer u sklopu ove parcele nalazi se dio poljoprivrednog zemljišta cca.1000 m2 što Vam daje mogućnost velikog dvorišta u čijoj blizini nije dopušteno graditi ostale objekte. Do parcele može se doći asfaltiranim putem. U blizini terena nalazi se sva važnija infrastruktura od struje, vode itd.
Građevinsko zemljište: cca. 3000 m2 Poljoprivredno zemljište: cca. 1000 m2

Šifra objekta: iro-194

Njoftime të ngjashme

Tokë Për ndërtim Istarska županija , Rovinj, Rovinj

Për shitje
Madhësia: 4.002,00
Çmimi: 860.000,00

Tokë Për ndërtim Istarska županija , Rovinj, Rovinj

Për shitje
Madhësia: 4.000,00
Çmimi: 860.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al