Tokë Për ndërtim Istarska županija , Novigrad, Çmimi: 85.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
85.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
ZZ200116-03896
Lloji i pronës:
Tokë
Tipi:
Për ndërtim
Shteti:
Croatia
Zona/Fshati:
Istarska županija , Novigrad
Madhësia:
556,00 m²
Tokë:
556,00 m²
Të tjera:
Me hipotek

Kontakti

SONCE SKUPINA d.o.o.
PE Dolenjska cesta 43
1000 Ljubljana
GSM:
+386 41 655 922

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Tokë Për ndërtim, Istarska županija	, Novigrad, Novigrad

1 nga 4

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Gradbeno zemljišče meri skupaj 556 m2. Vsa potrebna infrastruktura je poleg zemljišča.  Nahaja se 6000 m od centra Novigrada, morje in plaža pa sta oddaljena le 400 metrov.
Za dodatne informacije smo vam na razpolago.

Vsak dan nekaj novega - Več kot 2000 nepremičnin v naši ponudbi !

Več nawww.sonce-nepremicnine.si

Informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in jih je potrebno preveriti v naši agenciji.

Građevinsko zemljište ukupno iznosi 556 m2. Sva potrebna infrastruktura je uz zemljište. Udaljen je 6000 m od centra Novigrada, dok su more i plaža udaljeni samo 400 metara.
Stojimo vam na raspolaganju za dodatne informacije.

Svakodnevno nešto novo - više od 2000 nekretnina u našoj ponudi!

Više na : www.sonce-nepremicnine.si

Podaci na ovom mjestu su samo u informativne svrhe i trebaju ih provjeriti naša agencija.

Building land measures 556 m2 in total. All the necessary infrastructure is in addition to the land. It is located 6000 m from the center of Novigrad, while the sea and the beach are only 400 meters away.
We are at your disposal for further information.

Something new every day - More than 2000 properties in our offer!

More at : www.sonce-nepremicnine.si

The information on this site is for informational purposes only and should be checked by our agency.

Das Bauland misst insgesamt 556 m2. Die gesamte notwendige Infrastruktur ist zusätzlich zum Land vorhanden. Es liegt 6000 m vom Zentrum von Novigrad entfernt und das Meer sowie den Strand erreichen Sie nach nur 400 m.
Für weitere Informationen stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung.

Täglich etwas Neues - Mehr als 2000 Objekte in unserem Angebot!

Mehr unter : www.sonce-nepremicnine.si

Die Informationen auf dieser Website dienen nur zu Informationszwecken und sollten von unserer Agentur überprüft werden.

Il terreno edificabile misura 556 m2 in totale. Tutta l'infrastruttura necessaria si aggiunge al terreno. Si trova a 6000 m dal centro di Cittanova, mentre il mare e la spiaggia sono a soli 400 metri di distanza.
Siamo a vostra disposizione per ulteriori informazioni.

Ogni giorno qualcosa di nuovo: oltre 2000 proprietà nella nostra offerta!

Maggiori informazioni su : www.sonce-nepremicnine.si

Le informazioni su questo sito sono solo a scopo informativo e devono essere controllate dalla nostra agenzia.

Грађевинско земљиште укупно износи 556 м2. Сва потребна инфраструктура је уз земљиште. Удаљен је 6000 м од центра Новиграда, док су море и плажа удаљени само 400 метара.
Стојимо на располагању за додатне информације.

Свакодневно нешто ново - више од 2000 некретнина у нашој понуди!

Више на : ввв.сонце-непремицнине.си

Информације на овом сајту су само у информативне сврхе и требало би да их провере наша агенција.

Le terrain à bâtir mesure 556 m2 au total. Toutes les infrastructures nécessaires s'ajoutent au terrain. Il est situé à 6000 m du centre de Novigrad, tandis que la mer et la plage sont à seulement 400 mètres.
Nous sommes à votre disposition pour de plus amples informations.

Du nouveau chaque jour - Plus de 2000 propriétés dans notre offre!

Plus sur : www.sonce-nepremicnine.si

Les informations sur ce site sont à titre informatif uniquement et doivent être vérifiées par notre agence.

Общая площадь застройки 556 м2. Вся необходимая инфраструктура в дополнение к земле. Он расположен в 6000 м от центра Новиграда, а море и пляж - всего в 400 метрах.
Мы в вашем распоряжении для получения дополнительной информации.

Каждый день что-то новое - более 2000 предложений в нашем предложении!

Больше на : www.sonce-nepremicnine.si

Информация на этом сайте носит исключительно информационный характер и должна быть проверена нашим агентством.

El terreno edificado mide 556 m2 en total. Toda la infraestructura necesaria se suma a la tierra. Se encuentra a 6000 m del centro de Novigrad, mientras que el mar y la playa están a solo 400 metros.
Estamos a su disposición para más información.

Algo nuevo cada día. ¡Más de 2000 propiedades en nuestra oferta!

Más en : www.sonce-nepremicnine.si

La información en este sitio es solo para fines informativos y debe ser verificada por nuestra agencia.

Ndërtimi i tokës ndërton 556 m2 në total. E gjithë infrastruktura e nevojshme është përveç tokës. Ndodhet 6000 m nga qendra e Novigrad, ndërsa deti dhe plazhi janë vetëm 400 metra larg.
Ne jemi në dispozicionin tuaj për informacione të mëtejshme.

Diçka e re çdo ditë - Më shumë se 2000 prona në ofertën tonë!

Më shumë në : www.sonce-nepremicnine.si

Informacioni në këtë sit është vetëm për qëllime informative dhe duhet të kontrollohet nga agjensia jonë.

Byggnadsmålet är totalt 556 m2. All nödvändig infrastruktur är förutom marken. Det ligger 6000 m från centrum av Novigrad, medan havet och stranden bara ligger 400 meter bort.
Vi står till ditt förfogande för mer information.

Varje dag något nytt - Mer än 2000 fastigheter i vårt erbjudande!

Mer på : www.sonce-nepremicnine.si

Informationen på denna webbplats är endast för informationssyften och bör kontrolleras av vår byrå.

Njoftime të ngjashme

Tokë Për ndërtim Istarska županija , Umag, Umag

Për shitje
Madhësia: 556,00
Çmimi: 61.160,00

Tokë Për ndërtim Istarska županija , Umag, Lovrečica

Për shitje
Madhësia: 565,00
Çmimi: 56.500,00

Tokë Për ndërtim Istarska županija , Umag, Lovrečica

Për shitje
Madhësia: 568,00
Çmimi: 56.800,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com