Qendër tregtare Qendër tregtare Zasavje, Trbovlje, Çmimi: 1.800.000,00 640000,00

Informacione bazë

Çmimi:
1.800.000,00 640000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
NK0545
Lloji i pronës:
Qendër tregtare
Tipi:
Qendër tregtare
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Zasavje, Trbovlje
Viti i ndërtimit:
1959
Kati:
Kati -1 + kati përdhes + kati 1 + kati 2 + papafingo
Madhësia:
2.374,00 m²
Tokë:
2.043,00 m²

Kontakti

HETA
Dunajska 167, SI-1000 Ljubljana
Telefon:
+386 1 580 45 86

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo

Çertifikata e energjisë të ndërtesës

Nr. letrave: 2016-162-166-40482 E vlefshme deri: 07.02.2017.
Lloji i çertifikatës së energjisë: Matur
Ngrohja e kërkuar për ngrohje
Klasa D 97 kWh/m²a
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+
Energjia e nevojshme për të operuar ndërtesën
217 kWh/m²a
0100200300400500600+
Energjia primare dhe Emetimet CO₂
452 kWh/m²a
0100200300400500600+
0255075100125150175+
103 kg/m²a
Qendër tregtare Qendër tregtare, Zasavje, Trbovlje, Trbovlje

1 nga 5

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

V poslovnem kompleksu, na Ulici 1. junija 1 v Trbovljah, prodamo poslovne, trgovske oz. storitvene lokale v izmeri 2.374 m2, kateri se nahajajo v kleti, pritličju, medetaži, prvem nadstropju in mansardi. Etažnost trgovskega kompleksa: K + P + M + 1N + podstrešje. Lastniških parkirnih mest ni vendar je možnost parkiranja za stavbo.

Dostop je urejen po asfaltirani lokalni cesti. V okolici se nahajajo večstanovanjski pa tudi individualni stanovanjski objekti, trgovski in gostinski lokali, delavski dom, osnovna šola, bolnišnica, avtobusna postaja, itd.

Lokacija je dobro vidna, lahko dostopna ter prepoznavna.

Kompleks je pretežno zaseden z najemniki in se prodaja z veljavnimi najemnimi pogodbami.

Cena ne zajema 22% DDV.

Business, services – and trade premises in the business facility in total size of 2.374 m2 at Ulica 1. junija 1 in Trbovlje, for sale. The premises are located in the basement, on the ground floor, mezzanine, first floor and in the attic. There are no own parking spaces, but parking is available behind the facility.

In the vicinity there are multi apartment and single houses, stores and bars, primary school, hospital, bus station etc. Access is possible by asphalted local road.

Location is well visible, easily accessible and well known.

The facility is mainly rented to tenants and for sale with valid renting contracts.

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com