Objekte Biznesi - Primorsko-goranska žup. , Rijeka, Çmimi: 96.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
96.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
A1563
Lloji i pronës:
Objekte Biznesi
Tipi:
-
Shteti:
Croatia
Zona/Fshati:
Primorsko-goranska žup. , Rijeka
Viti i ndërtimit:
2005
Madhësia:
30,29 m²

Kontakti

Stan Grad d.o.o.
Dubašljanska 134
5151 Malinska
GSM:
+385 51 677 809
Telefon:
+385 91 605 14 97

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Objekte Biznesi -, Primorsko-goranska žup.	, Rijeka, Rijeka

1 nga 10

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Locale commerciale in una posizione privilegiata nel cuore di Fiume. L'area di questo spazio ufficio funzionale è di 30,29 m2. Il proprietario garantisce una documentazione di proprietà pulita. L'agenzia Stan Grad Immobilien ti assisterà nel trasferimento di proprietà e bollette.

Codice immobile: A1563

Classe energetica: A

Contatto: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
Business premises in a prime location in the center of Rijeka. The area of this functional office space is 30,29 m2. The owner guarantees for clean ownership documentation. The Stan Grad Immobilien Agency will assist you in transferring ownership and utility bills.

Custom ID: A1563

Energy class: A

Contact: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
Poslovni prostor na odlični lokaciji v središču Reke. Površina tega funkcionalnega pisarniškega prostora je 30,29 m2. Lastnik jamči za čisto lastniško dokumentacijo. Agencija Stan Grad Immobilien vam bo pomagala pri prenosu lastniških in komunalnih računov.

Šifra objekta: A1563

Energijski razred:A

Kontakt: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
Poslovni prostor na odličnoj lokaciji u samom centru Rijeke. Površina ovog funkcionalnog poslovnog prostora je 30,29 m2. Vlasnik jamči za čistu vlasničku dokumentaciju. Agencija Stan Grad Immobilien će vam pomoći u prijenosu vlasništva i računa za komunalne usluge.

Šifra objekta: A1563

Energetska klasa: A

Kontakt: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
Geschäftslokal in bester Lage im Herzen von Rijeka. Die Fläche dieser funktionalen Bürofläche beträgt 30,29 m2. Der Eigentümer garantiert saubere Eigentumsunterlagen. Die Agentur Stan Grad Immobilien unterstützt Sie bei der Übertragung von Eigentums- und Stromrechnungen.

Immobilien ID: A1563

Leistungsklasse: A

Kontakt: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293

Njoftime të ngjashme

Objekte Biznesi - Primorsko-goranska žup. , Rijeka, Potok

Për shitje
Madhësia: 34,00
Çmimi: 51.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al