Objekte Biznesi - Primorsko-goranska žup. , Omišalj, Çmimi: 263.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
263.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
A1224
Lloji i pronës:
Objekte Biznesi
Tipi:
-
Shteti:
Croatia
Zona/Fshati:
Primorsko-goranska žup. , Omišalj
Viti i ndërtimit:
2010
Madhësia:
375,71 m²

Kontakti

Stan Grad d.o.o.
Dubašljanska 134
5151 Malinska
GSM:
+385 51 677 809
Telefon:
+385 91 605 14 97

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Objekte Biznesi -, Primorsko-goranska žup.	, Omišalj, Omišalj

Përshkrim

Poslovni prostori skupne površine 375,71 m2. Nahaja se na odlični lokaciji v središču Omišalj. Ta lastnost je v fazi roh bau. Plačane so vodovodne in vodne povezave. Stanovanjski urad Stan City vam bo pomagal pri prenosu lastnine in komunalnih povezav.

Šifra objekta: A1224

Energijski razred:pending

Kontakt: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
Geschäftsräume Gesamtfläche 375,71 m2. Es befindet sich in einer ausgezeichneten Lage im Zentrum von Omišalj. Diese Immobilie befindet sich in einer Rohbauphase. Klempner- und Wasseranschlüsse werden bezahlt. Das Mediationsbüro von Stan City wird Sie bei der Übertragung von Eigentumsrechten und Versorgungsverbindungen unterstützen.

Immobilien ID: A1224

Leistungsklasse: pending

Kontakt: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
Poslovni prostor ukupne površine 375,71 m2. Nalazi se na odličnoj lokaciji u samome centru mjesta Omišalj. Navedena nekretnina je u roh bau fazi te se nalazi u podrumu poslovno stambene zgrade. Plaćeni su priključci za struju i vodu. Posrednički ured Stan Grad će vam pomoći prilikom prijenosa vlasništva nekretnine i komunalnih priključaka.

Šifra objekta: A1224

Energetska klasa: pending

Kontakt: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
Business premises total area 375.71 m2. It is located in an excellent location in the center of Omišalj. This property is in a roh bau phase. Plumbing and water connections are paid. Stan City's mediation office will assist you in transferring property ownership and utility connections.

Custom ID: A1224

Energy class: pending

Contact: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293
Superficie commerciale totale 375,71 m2. Si trova in una posizione eccellente nel centro di Omišalj. Questa proprietà è in una fase roh bau. I collegamenti idraulici e idraulici sono pagati. L'ufficio di mediazione di Stan City ti assisterà nel trasferire proprietà e collegamenti di servizi.

Codice immobile: A1224

Classe energetica: pending

Contatto: Stan Grad Immobilien, stangrad.nekretnine@gmail.com, +385 98 924 9293

Njoftime të ngjashme

Objekte Biznesi - Primorsko-goranska žup. , Rijeka, Rijeka

Për shitje
Madhësia: 380,00
Çmimi: 1.950.000,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al