Apartament apartament me 5 dhoma Ljubljana, Center, Çmimi: 725.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
725.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
OP88888917LM
Lloji i pronës:
Apartament
Tipi:
apartament me 5 dhoma
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Ljubljana, Center
Përshkrimi i Zonës:
PRIMERNO ZA INVESTICIJO HOSTEL
Viti i ndërtimit:
1550
Viti i rinovimit:
2007
Kati:
1.
Madhësia:
250,00 m²
Data e hyrjes:
2019-05-01

Kontakti

Luka Močnik
GSM:
040 622 201
RECONSULT d.o.o., PE RCN nepremičnine
Župančičeva ulica 18
1000 Ljubljana
Telefon:
012002967

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Apartament apartament me 5 dhoma, Ljubljana, Center, Center (PRIMERNO ZA INVESTICIJO HOSTEL)

1 nga 5

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Na odlični lokaciji v središču mesta posredujemo pri prodaji reprezentativnega in atraktivnega stanovanja/poslovnega prostora v skupni neto površini 250m2.

Stanovanje / Poslovni prostor obsega celotno 1. etažo lepo urejene staromeščanske hiše.

Dostop je urejen preko stopnic, ki so varovane in imajo dostop le najemniki in stanovalci hiše. 

Stanovanje/Poslovni prostor je razdeljen na 6 ločenih prostorov. Prostor je bil leta 2007 prenovljen.
Trenutna namembnost nepremičnine je poslovni prostor, ki pa se lahko brez težav spremeni v stanovanjsko rabo.

Odlična investicijska priložnost za ureditev reprezentativnega staromeščanskega stanovanja ali izdelavo večih stanovanj, dolgročno ali kratkoročno airbnb oddajo. 

Kot poslovni prostor je primeren za pisarne, marketinško agencijo, arhitekturni biro, predstavništva mednarodnih podjetij, odvetniško pisarno ali notarsko pisarno.

Prostor se nahaja na frekventni lokaciji v starem mestnem jedru na Mestnem trgu. Dostop je možen s kolesom ali peš.

PRIMERNO ZA:

- primerno za hostel, saj kvadratura omogoča večje število ležišč in posameznih sob. 
- investicijo kot kratkorčno oddajo AIRBNB
- dolgoročno oddajo 
- ureditev v prostorno staromeščansko stanovanje
- marketinško agencijo
- mednarodna predstavništva
- odvetniško in notarsko pisarno

Vabljeni na ogled!

 

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com