Apartament apartament me 3 dhoma Osrednjeslovenska, Domžale, Çmimi: 180.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
180.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
Domžale
Lloji i pronës:
Apartament
Tipi:
apartament me 3 dhoma
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Osrednjeslovenska, Domžale
Përshkrimi i Zonës:
V bližini Kamniške Bistrice
Viti i ndërtimit:
1978
Viti i rinovimit:
2015
Kati:
5.
Madhësia:
84,00 m²

Kontakti

Urša Svečak
GSM:
041/602-715
Telefon:
01/200-29-67
RCN d.o.o.
Župančičeva ulica 18
1000 Ljubljana
GSM:
030609100
Telefon:
012002967

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Apartament apartament me 3 dhoma, Osrednjeslovenska, Domžale, Domžale (V bližini Kamniške Bistrice)

1 nga 12

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

V mestu, katerega prečka reka Kamniška Bistrica, v bližini vznožja Kamniških Alp vam v nakup ponujamo izredno svetlo 3-sobno stanovanje v večstanovanjski stavbi, zgrajeni v letu 1978.

Stavba leži v urejenem naselju, ki ima neposreden dostop do vse, za kakovostno bivanje potrebne infrastrukture; vključno s trgovskimi, izobraževalnimi in kulturnimi storitvami (šola, vrtev, banka, knjižnica, kulturni dom, glasbena šola, različne trgovine itd.)

3-sobno stanovanje, ki ga je možno predelati tudi v 3,5-sobnega, obsega skupaj 78,40 m2 površine, od tega:

  • dnevno-bivalni prostor s kuhinjo ter jedilnico v skupni izmeri  31.50 m2,
  • zakonsko spalnico v izmeri 12,96 m2,
  • kopalnico s tuš kabino 2,89 m2,
  • otroško spalnico v izmeri 12,96 m2 ki jo je možno preurediti v dve manjši otroški sobi z izhodom na balkon v izmeri 4,05 m2,
  • vhodni predprostor kateri povezuje vse prostore v izmeri 7,41 m2,
  • zunanjo ložo v izmeri 4,05 m2,
  • shrambo v kleti objekta v izmeri 2,92 m2.

Stanovanje se prodaja delno že opremljeno oziroma po dogovoru. Stanovanjska stavba z vertikalnim gabaritom K+P+5N je oddaljena od samega centra Domžal cca 400 m. Na stavbi je bila leta 2017 obnovljena streha. Objekt je brez dvigala in ima dalinjsko centralno ogrevanje, skupna kotlovnica.

Parkiranje za stanovalce je omogočeno na skupnih parkirnih prostorih (možen nakup garaže v izmeri 18 m2 v isti stavbi, za doplačilo). Stanovanje je, orientirano na jug in zahod in nudi prekrasen razgled.

Nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo in brez bremen. Možnost hitre vselitve oz. po dogovoru.

POGOJ PRODAJE: Prodajalčev ponudbeni pogoj je, da kupec plača del stroška prodaje v višini 2 % pogodbene vrednosti + DDV.

Lepo vabljeni k ogledu in nakupu! 

 

 

 

In the town where the Kamniška Bistrica River crosses, near the foothills of the Kamnik Alps, we offer you a very bright 3-bedroom apartment in a multi-dwelling building built in 1978.

The building is located in a tidy neighborhood with direct access to everything for a quality stay of the necessary infrastructure; including commercial, educational and cultural services (school, rope, bank, library, cultural center, music school, various shops, etc.)

The 3-room apartment, which can also be converted into a 3.5-room apartment, covers a total of 78.40 m2 of which:

living / lounge with kitchen and dining room measuring 31.50 m2 in total,
double bedroom measuring 12.96 m2,
bathroom with shower 2,89 m2,
a children's bedroom measuring 12.96 m2, which can be converted into two smaller children's rooms with access to a balcony measuring 4.05 m2,
entrance hall which connects all rooms measuring 7,41 m2,
an external loggia measuring 4.05 m2,
storage in the basement of the building measuring 2.92 m2.


The apartment is for sale partly furnished or as agreed. The apartment building with vertical dimensions K + P + 5N is approximately 400 m away from the center of Domžale. The building was renovated in 2017 with a roof. The facility has no elevator and has central district heating, shared boiler room.

Parking for residents is possible on shared parking spaces (garage can be purchased in the same building, for an extra charge). The apartment is south and west oriented and offers beautiful views.

The property is registered in the Land Registry and free of charge. Possibility of fast moving or by agreement.

Welcome to view and buy!

Vendor Condition for Transaction: The buyer is obliged to reimburse part of the brokerage cost of the sale of 2% of the contract value + VAT.

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com