Apartament apartament me 3 dhoma Ljubljana, Moste Polje, Zelena jama, Çmimi: 210.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
210.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
PS21503UT
Lloji i pronës:
Apartament
Tipi:
apartament me 3 dhoma
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Ljubljana, Moste Polje, Zelena jama
Viti i ndërtimit:
1960
Viti i rinovimit:
2015
Kati:
1.
Madhësia:
74,50 m²

Kontakti

Urška Tomšič
GSM:
+386 30 645 999
Telefon:
+386 1 28 00 860
STOJA TRADE d.o.o. 
Dolenjska cesta 242C
Telefon:
+386 1 280 08 60
Fax:
+386 1 280 08 61

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo

Çertifikata e energjisë të ndërtesës

Çertifikata e energjisë në blerje
Apartament apartament me 3 dhoma, Ljubljana, Moste Polje, Zelena jama

1 nga 11

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Prodamo razgibano in svetlo 3 sobno stanovanje v bližini BTC-ja! (neto 68 m2, 74,50m2 bruto, 2x kleti v skupni izmeri 9,50m2). Stanovanje je locirano v 1. nadstropju urejene in lepo vzdrževane stavbe brez dvigala. Leta 2010 so bile prenovljene inštalacije ter celotna kopalnica in WC, leta 2015 tlaki, vodovodne inštalacije v kuhinji, električne inštalacije, menjava oken, menjava kuhinje, leta 2016 nova etažna električna peč. Fasada je v planu v naslednjem letu.
Razporeditev prostorov obsega : predprostor/hodnik z garderobo, dnevno-bivalni prostor, kuhinjo in jedilnico z francoskim balkonom. Dve prostorni spalnici, otroška soba ima prav tako francoski balkon.
Parkiranje je možno okrog stavbe. V stavbi je je tudi ločena kolesarnica ter pralnica. V neposredni bližini pa vsa potrebna infrastruktura : OŠ, vrtec, lekarna, banke, trgovine, gostinski lokali, tržnica, hiter dostop do obvoznice,..)
Povprečni obratovalni stroški znašajo cca. 150€, na voljo po dogovoru, lepo vabljeni k ogledu!

Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene. Kupec ne plača agencijske provizije.
A bright 3 BD apartment with a great lawyout for sale near BTC! (net 68 m2, 74.50 m2 gross, 2x Storage rooms in the basement measuring a total of 9.50 m2). The apartment is located on the 1st floor of a well-kept and well-maintained building without an elevator. In 2010 the installations and interior of the bathroom and toilet were renovated, in 2015 the flooring in the whole apartment, plumbing in the kitchen, electrical installations, replacement of windows, replacement of the kitchen, in 2016 a new electric floor stove for heating. The fasade of the building is planned to be renocated next year.
The layout includes: entrance hall / hallway with wardrobe space, living room, kitchen and dining room with French balcony. Two spacious bedrooms, the children\'s room also has a French balcony.
Parking is possible around the building. The building also has a separate bicycle shed and laundry room. All the necessary infrastructure is in the immediate vicinity: Primary school, Kindergarten, pharmacy, banks, shops, restaurants, market, quick access to the ring road, ..)
The average operating costs are approx. 150 €, Kindly invited to view!

Condition of the owner for concluding the transaction: The buyer pays real estate transfer tax in the amount of 2% of the sale price. The buyer does not pay agency fees.

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al