Apartament apartament me 3 dhoma Ljubljana, Center, Çmimi: 379.000,00 330000,00

Informacione bazë

Çmimi:
379.000,00 330000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
PS18088UT
Lloji i pronës:
Apartament
Tipi:
apartament me 3 dhoma
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Ljubljana, Center
Viti i ndërtimit:
1961
Viti i rinovimit:
2002
Kati:
Kat përdhes
Madhësia:
111,00 m²

Kontakti

Urška Tomšič
GSM:
+386 30 645 999
Telefon:
+386 1 28 00 860
STOJA TRADE d.o.o. 
Dolenjska cesta 242C
Telefon:
+386 1 280 08 60
Fax:
+386 1 280 08 61

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Apartament apartament me 3 dhoma, Ljubljana, Center, Center

1 nga 16

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

ZNIŽANA CENA! Prodamo tri sobno stanovanje na izjemni lokaciji v strogem centru Ljubljane s pogledom na Ljubljanski grad.
Stanovanje (107m2 neto, 4m2 kleti) je bilo obnovljeno l. 2002, ter dodatno l. 2013 (nova okna in protivlomna vrata) . Locirano je v visokem pritličju meščanske hiše in ima prednost lastnega izhoda na notranje dvorišče. Funkcionalna razporeditev prostorov obsega : hodnik z vgradnimi omarami za garderobo, tri sobe, kuhinjop z jedilnico, ločeno kopalnico in wc. Stanovanju pripadata dve kleti v skupni izmeri 4m2, na vrhu stavbe pa si skupna terasa s pogledom na staro mestno jedro. Ogrevanje v večini na stropno gretje, ki nudi hitro in visoko toplotno ugodje. Povprečni mesečni obratovalni stroški znašajo 200€/mesec, parkiranje pa je možno po dogovoru na dvorišču, z mestno dovolilnico ali pa subvencionirano parkirno mesto v garažni hiši. Prosto bremen, vabljeni k ogledu!
Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene.
Price reduction! For sale a three room apartments in an exceptional location in the very center of Ljubljana with a view of the Ljubljana Castle.
Apartment (107m2 net, 4m2 cellar) was renovated l. 2002, and further l. 2013 (new windows and anti-theft doors). It is located on the high ground floor of a bourgeois house and has the advantage of its own exit to the inner courtyard. The functional arrangement of the rooms comprises of: a hall with built-in closets for wardrobes, three rooms, a kitchenette with dining room, a separate bathroom and a toilet. The apartment consists of two basements with total size of 4m2, while on the top of the building there is a common terrace overlooking the old town. Heating is through the ceiling, offering quick and high thermal comfort. The average monthly operating costs are on average € 200/month, and parking is possible by agreement in the yard, with a city permit or a subsidized parking space in the garage nearby. Free of incumbrrances, invited to view!
The seller\'s condition for the sale: The purchaser pays The Real Estate Transfer Tax, which amounts to 2 % of the sales price.

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al