Apartament apartament me 3.5 dhoma Primorsko-goranska žup. , Krk, Çmimi: 179.000,00

Informacione bazë

Çmimi:
179.000,00 
Transaksioni:
Për shitje
Kodi i njoftimit:
AP6003-00720
Lloji i pronës:
Apartament
Tipi:
apartament me 3.5 dhoma
Shteti:
Croatia
Zona/Fshati:
Primorsko-goranska žup. , Krk
Viti i ndërtimit:
2004
Viti i rinovimit:
2018
Madhësia:
62,00 m²
Pajisje:
ajer i kondicionuar
Të tjera:
Vend parkimi

Kontakti

Casa de Mar nekretnine d.o.o.
Liburnijska 9
5100 Rijeka
GSM:
+385 98 973 6012
Telefon:
+385 51 633 700

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo

Çertifikata e energjisë të ndërtesës

Çertifikata e energjisë në blerje
Apartament apartament me 3.5 dhoma, Primorsko-goranska žup.	, Krk, Krk

1 nga 11

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

CASA DE MAR ID: AP6003

Več informacij najdete na www.casademar.com

KONTAKT: Igor Butorac,
+385 98 9736012
info@casademar.com

Šifra objekta: AP6003-00720

Energijski razred:pending
CASA DE MAR ID: AP6003

Apartman je moderno uređen suvremenim namještajem te se nalazi na odličnoj poziciji u blizini stare jezgre grada Krka.

Ima zajednički ulaz kroz zgradu te vlastiti ulaz kroz privatnu terasu koja u naravi ima čak 40m2.

Pripada mu parkirno mjesto od 12m2 te je apartman sukladno karakteristikama i lokaciji raritetna prilika na tržištu.

Za više informacija molimo Vas da posjetite www.casademar.com

KONTAKT: Igor Butorac,
+385 98 9736012
info@casademar.com

Šifra objekta: AP6003-00720

Energetska klasa: pending
CASA DE MAR ID: AP6003

Große Wohnung mit modernen Möbeln ausgestattet in der Nähe der Altstadt von Krk.

Es hat eine riesige Terrasse von 40m2, umgeben von Mauerzäunen und Pflanzen, die Privatsphäre und Schatten spenden.

Die Aufteilung der Wohnung ist perfekt kombiniert, was sich noch größer anfühlt. Die Lage bietet alles, was Sie in unmittelbarer Nähe brauchen könnten.

Für weitere Informationen besuchen Sie www.casademar.com

CONTACT: Igor Butorac,
+385 98 9736012
info@casademar.com

Immobilien ID: AP6003-00720

Leistungsklasse: pending
CASA DE MAR ID: AP6003

Great apartment equipped with modern furniture near the old town of Krk.

It has a huge terrace of 40m2 surrounded by wall fence and plants that give privacy and shadow.

The layout of the apartment is perfectly combined, that feels even bigger while the location provides everything you might need in close proximity.

For more infomation please visit www.casademar.com

CONTACT: Igor Butorac,
+385 98 9736012
info@casademar.com

Custom ID: AP6003-00720

Energy class: pending

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al