Apartament apartament me 3 dhoma Tiranë, Tiranë, Çmimi: 2.000,00

Gjeni rrugën tuaj

Vende interesante

Trego vende interesante në largësi prej:

Informacione bazë

Çmimi:
2.000,00 
Transaksioni:
Për qira
Kodi i njoftimit:
AP-119
Lloji i pronës:
Apartament
Tipi:
apartament me 3 dhoma
Shteti:
Shqipëri
Zona/Fshati:
Tiranë, Tiranë
Përshkrimi i Zonës:
Zona Komuna e Parisit, afer Kollegjit Kristal dhe Kompleksit Dinamo
Madhësia:
300,00 m²
Pajisje:
ajer i kondicionuar, sistem ngrohje, Citofon, TV kabllor, Internet kabllor
Të tjera:
Taracë, Lozhë, Ashensor, Garazhd , Dy vende parkimi

Kontakti

Albania Prestige
Rr.“George W.Bush”, Godina Edal Center, Kati I-re, Dhoma Nr. 104, Tira
GSM:
+355 69 20 87099
Telefon:
+355 4 22 53 612
Fax:
+355 4 22 53 612

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Apartament apartament me 3 dhoma, Tiranë, Tiranë (Zona Komuna e Parisit, afer Kollegjit Kristal dhe Kompleksit Dinamo)

1 nga 7

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Apartment has all modern equipment, inhabited by a year, with three bathrooms, separate cooking room, living room (with wooden flooring), hallway and three bedrooms (parquet wood).Heating / cooling system of the the interior area is done with modern facilities, water heating is gas and solar panel supplied, water is 24 hours; In the upper terrace has been installed a deposit of 2,000 liters of water (for every possible eventuality). Apartment is in an optimal position for circulation, as it could be reached in 4 different directions :

A) By road "Komuna e Parisit". B) By way of "Kompleksi Dinamo". C) By way of "Kristal Center” to easily reach at KESH headquarters. D) By way of Selita,near the bridge of the former bus station linE "Tirana e Re"All these roads are paved with asphalt. Apartment is given for a long term with long term. Lease price is 2000 euro / month and can be discussed depending on the duration. Also included within the lease price, is the car garage, which is situated on the ground floor of the palace, with a area of 30 m2 and is abundant for two vehicles.
Apartament me mobilim bashkohor dhe me pajisjet moderne,i banuar prej nje viti,me tre banjodhome te vecante gatimi,nje dhome ndjenje me parket druri,korridori dhe tre dhoma gjumi- serish me parket druri.Apartamenti eshte i pjisur me nje sistem ngrohje-ftohje qe mbulon te gjitha ambjentet e brendeshme te tij.Ngrohja e ujit ne apartament realizohet nepermjet sistemit i ngrohjes me gaz dhe me panel diellor.Furnizimi i apartamentit me uje eshte 24 ore,pasi ne tarrace,ne pjesen e siperme eshte instaluar nje depozit prej 2.000 litra uji per cdo eventualitet te mundshem.Apartamenti ndodhet ne nje pozicion optimal per qarkullim, pasi ai mund te arrihet nga kater drejtime te ndryshme:

A) Nga Rruga Komuna e Parisit. B) Me ane te Rruges Liman Kaba,ngjitur me Kompleksin Dinamo. C) Me ane te Linjes se autobuzave te Qendres Kristal. D) Me ane te Selites, prane ures tek ish stacioni i autobusave te linjes se Tiranes se Re. Te gjitha rruget jane te shtruara me asfalt.Apartamenti jepet per nje periudhe me afat te gjate.Cmimi i qirase se apartamentit eshte 2000 euro/muaj dhe mund te diskutohet ne varesi te kohe zgjatjes se afatit te qirase.Gjithashtu ne cmimin e qirase eshte perfshire edhe pagesa per garazhdin (per dy vende parkimi) qe ndodhet ne katin perdhe te Pallatit,me nje siperfaqe prej 30 meter katror dhe hapsire te bollshme per dy automjetet.

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al