Vilë E ndarë Tiranë, Tiranë, Çmimi: 4.500,00

Gjeni rrugën tuaj

Vende interesante

Trego vende interesante në largësi prej:

Informacione bazë

Çmimi:
4.500,00 
Transaksioni:
Për qira
Kodi i njoftimit:
AP-117
Lloji i pronës:
Vilë
Tipi:
E ndarë
Shteti:
Shqipëri
Zona/Fshati:
Tiranë, Tiranë
Përshkrimi i Zonës:
Ne afersi te Qytetit Studenti, zona e Vilave Gjermane, Rruga Fuat Toptani
Madhësia:
750,00 m²
Pajisje:
ajer i kondicionuar, sistem ngrohje, Citofon, telefon, ADSL, TV kabllor, Internet kabllor
Të tjera:
Holl, Ballkon, Taracë, Lozhë, Garazhd , Vend parkimi, Më shumë se dy vende parkimi

Kontakti

Albania Prestige
Rr.“George W.Bush”, Godina Edal Center, Kati I-re, Dhoma Nr. 104, Tira
GSM:
+355 69 20 87099
Telefon:
+355 4 22 53 612
Fax:
+355 4 22 53 612

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Vilë E ndarë, Tiranë, Tiranë (Ne afersi te Qytetit Studenti, zona e Vilave Gjermane, Rruga Fuat Toptani)

1 nga 18

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Villa with 750 sqm area is located in one of the most popular areas for luxury villas in Tirana, near the German villas. Villa is built in such a way that can be rent the whole or divided into two sections and each section has its own territory, surrounded by walls and the door. Each section Villa, in ground there are two Garages. While one section which includes the the whole first floor of the villa, has in its composition: a living room, separate kitchen with all necessary fittings, 3 bedrooms, 2 bathrooms, hall and balconies around the Object.

While the other section that includes the second and third floor the villa, has in its composition:

At the second floor: A living room, separate kitchen with all necessary items, three bedrooms, two bathrooms, hall and balconies.

On the third floor: A living room where it is installed fully complete kitchens, two bedrooms, two bathrooms, corridor and a big veranda enough to enjoy the views of the surrounding area. All the premises orientation in the South-East and South - West.
Vila me siperfaqe 750 meter katror ndodhet ne nje nga zonat me te nohura per vilat luksoze ne Tirane,prane Vilave Gjermane.Vila eshte e ndertuar ne menyre te tile qe te mund te leshohet e tera ose e ndare ne dy seksione dhe cdo seksion ka teritorin e vet te rrethuar me mure dhe me porte me vete.Cdo seksion Vile ne katin perdhe, ka nga dy garazhde.Ndersa njeri seksion qe perfshin tere katin e pare te Viles,ka ne perberjen e tij:Dhomen e ndenjes,Kuzhinen e ndare me te gjitha paisjet e nevojshme,tre dhoma gjumi,dy banjo,koridorin dhe ballkonet perreth Objektit.Ndersa seksioni tjeter qe perfshin katin e dyte dhe te trete te Viles,ka ne perberjen e tij:Ne katin e dyte:Nje dhome ndenje, kuzhina e ndare dhe me te gjitha paisjet e nevojshme,tre dhoma gjumi,dy banjo,korridori dhe ballkonet.Ne katin e trete:Dhoma e ndenjes,ku eshte instaluar edhe kuzhina teresisht e kompletuar,dy dhoma gjumi,dy banjo,korridori dhe nje Verande e mjaftueshme per te shijuar pamjet e zones perreth.Te gjitha ambjentet jane te orientuara ne Jug-Lindje dhe Jug - Perendim.

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al