Apartament Garsoniere Tiranë, Tiranë, Çmimi: 29,00

Gjeni rrugën tuaj

Vende interesante

Trego vende interesante në largësi prej:

Informacione bazë

Çmimi:
29,00 
Transaksioni:
Për qira
Kodi i njoftimit:
20110316UIFRH
Lloji i pronës:
Apartament
Tipi:
Garsoniere
Shteti:
Shqipëri
Zona/Fshati:
Tiranë, Tiranë
Përshkrimi i Zonës:
Tirana City Center
Madhësia:
0,00 m²
Pajisje:
ajer i kondicionuar, sistem ngrohje, Citofon, telefon, TV kabllor, Internet kabllor
Të tjera:
Ballkon, Ashensor

Kontakti

GSM:
+355 69 27 93812
Telefon:
+355 4 2236 099

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Apartament Garsoniere, Tiranë, Tiranë (Tirana City Center)

1 nga 4

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Albaniaapartment(short term rent) offre appartamenti completamente arredati uso residenze in affitto nel centro di Tirana e nelle aree circostanti.Tutti i nostri appartamenti sono disponibili con formule e date flessibili secondo le vostre esigenze.Garantiamo grande qualita e servizio eccellente sia per esigenze bussines,sia per i turisti in visita.Albaniaapartment(short term rent) affitta appartamenti per brevi e medi periodi ad aziende e privati,per soggiorni a partire da tre giorni fino ad oltre un anno. Contattateci ora per conosciere le nostre disponibilita e approffita delle nostre offerte personalizzate.
We offer a large variety of fully furnished apartments in desirable locations in Tirana.
The standard vary from modest to luxurious, with modest pricing you will not find anywhere else on the Dalmatian coast.
Most of our apartments feature Satellite TV and internet access. Fresh bed linens and towels are available daily and ready on your arrival. Maid service is available on demand. We offer the service of a hotel with all the comforts of home

We offer:

Flats

One bedroom apartments

Two bedroom apartments

Three bedroomapartments


All of them are in central areas of Tirana for short term rent at reasonable rates.
We offer a large variety of fully furnished apartments in desirable locations in Tirana.
The standard vary from modest to luxurious, with modest pricing you will not find anywhere else on the Dalmatian coast.
Most of our apartments feature Satellite TV and internet access. Fresh bed linens and towels are available daily and ready on your arrival. Maid service is available on demand. We offer the service of a hotel with all the comforts of home

We offer:

Flats

One bedroom apartments

Two bedroom apartments

Three bedroomapartments


All of them are in central areas of Tirana for short term rent at reasonable rates.

Njoftime të ngjashme

Apartament apartament me 3 dhoma Tiranë, Tiranë

Për qira
Madhësia: 0,00
Çmimi: 900,00

Apartament apartament me 2 dhoma Tiranë, Tiranë

Për qira
Madhësia: 0,00
Çmimi: 650,00

Apartament apartament me 2 dhoma Tiranë, Tiranë

Për qira
Madhësia: 0,00
Çmimi: 110,00

Apartament apartament me 2 dhoma Tiranë, Tiranë

Për qira
Madhësia: 0,00
Çmimi: 600,00

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al