Vilë Gjysëm e ndarë Ljubljana, Šiška, Šentvid, Çmimi: 2.500,00 € në muaj

Informacione bazë

Çmimi:
2.500,00 € në muaj 
Transaksioni:
Për qira
Kodi i njoftimit:
OH19968EC
Lloji i pronës:
Vilë
Tipi:
Gjysëm e ndarë
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Ljubljana, Šiška, Šentvid
Viti i ndërtimit:
2020
Kati:
Kati -1 + kati 1 + kati 2
Madhësia:
198,30 m²
Tokë:
303,00 m²

Kontakti

Esad Čeman
GSM:
+386 41 699 372
Telefon:
+386 1 280 08 64
STOJA TRADE d.o.o. 
Dolenjska cesta 242C
Telefon:
+386 1 280 08 60
Fax:
+386 1 280 08 61

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo

Çertifikata e energjisë të ndërtesës

Ngrohja e kërkuar për ngrohje
Klasa B1
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+
Vilë Gjysëm e ndarë, Ljubljana, Šiška, Šentvid

1 nga 6

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Oddamo popolnoma novo komfortno hišo z privatnim vrtom locirano v manjšem zaselku z lahkim dostopom do vseh mednarodnih šol in bližini velikega nakupovalnega centra.

Hiša ima v pritličju veliko dnevno sobo z odprto kuhinjo, wc in garažo.

V prvem nadstropju so3 spalnice in 2 kopalnici.

Drugo nadstropje pa je glavna spalnica, velika kopalnica, teraso, veliko garderobno sobo in delovni kotiček.

Hiša se ogreva s toplotno črpalko (talno ogrevanje), ima okna z trojno zasteklitvijo in 20 cm izolacije na fasadi.

Hiša je delno opremljena (kuhinja in vgrajene omare), ter vseljiva po aprilu 2020.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 2.500 EUR plus 22 % DDV.

We rent a brand new comfortable house with private garden located in a small hamlet with easy access to all international schools and close to a large shopping center.

The house has a large living room on the ground floor with an open kitchen, toilet and garage.

The first floor has 3 bedrooms and 2 bathrooms.

The second floor is the master bedroom, large bathroom, terrace, large dressing room and work area.

The house is heated by a heat pump (underfloor heating), has windows with triple glazing and 20 cm of insulation on the facade.

The house is partially furnished (kitchen and built-in cabinets) and available after April 2020.

The lessor\'s condition for the conclusion of the lease: the lessee pays a part of the cost of drafting the rental contract, which includes the following actions by the broker: handover of the real estate, participation in the transfer of subscriptions, the preparation and storage of pictorial material in line with the price list in the agencys general terms - under the advertised rent, the lessee pays 2.500 EUR plus 22 % VAT.

Njoftime të ngjashme

Vilë E ndarë Ljubljana, Šiška, Gunclje

Për qira
Madhësia: 184,00
Çmimi: 1.700,00 € në muaj

Vilë E ndarë Ljubljana, Center, Center

Për qira
Madhësia: 200,00
Çmimi: 1.750,00 € në muaj

Vilë E ndarë Ljubljana, Šiška, Podutik (Glince)

Për qira
Madhësia: 196,00
Çmimi: 1.890,00 1 650,00 € në muaj

Vilë E ndarë Ljubljana, Moste Polje, Kodeljevo

Për qira
Madhësia: 200,00
Çmimi: 1.800,00 € në muaj

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com