Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Bežigrad, Çmimi: 7,27 € / m² në muaj (~ 399,85 €)

Informacione bazë

Çmimi:
7,27 € / m² në muaj (~ 399,85 €) 
Transaksioni:
Për qira
Kodi i njoftimit:
OP10230NMR
Lloji i pronës:
Objekte Biznesi
Tipi:
Zyrë
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Ljubljana, Bežigrad
Viti i ndërtimit:
1976
Viti i rinovimit:
2006
Kati:
8.
Madhësia:
55,00 m²

Kontakti

Nataša Mulej Ropret
GSM:
+386 30 641 681
Telefon:
+386 1 280 08 60
STOJA TRADE d.o.o. 
Dolenjska cesta 242C
1000 Ljubljana
GSM:
+386 40 898 001
Telefon:
+386 1 280 08 60
Fax:
+386 1 280 08 61

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Objekte Biznesi Zyrë, Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad
nepremicnine

1 nga 7

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria
nepremicnine - Objekte Biznesi Zyrë, Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad stoja real estate - Objekte Biznesi Zyrë, Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad rent office - Objekte Biznesi Zyrë, Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad slowenian property - Objekte Biznesi Zyrë, Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad rent office - Objekte Biznesi Zyrë, Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad stoja real estate - Objekte Biznesi Zyrë, Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad nepremicnine - Objekte Biznesi Zyrë, Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad

Përshkrim

Svetla pisarna v poslovni stavbi z receptorjem blizu centra mesta.
Prostor obsega dva prostora (55 m2), ter skupne sanitarije. Parkiranje: v garažni hiši ali modra cona. Oprema ostane v prostoru. Objekt ima dvigalo. Stroški (poleti cca 150 eur, pozimi cca 200 eur).

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del dodatnih storitev, tj. sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe tako, da najemnik pri oglaševani najemnini in predvidenem trajanju najema 25 mesecev plača enkratni znesek za dodatne storitve 400 EUR plus 22 % DDV, skupaj 488 EUR.

Bright office in an office building with the receptor close to the city center.


Area consists of two rooms (55 m2), and common toilets. Parking: in the garage or blue zone. The equipment remains in place. The building has an elevator. Costs (approx 150 euros in the summer, and in winter about 200 eur).

The lessor\'s condition for the conclusion of the lease: the lessee pays a part of additional services of drafting the rental contract, which includes the following actions by the broker: handover of the real estate, participation in the transfer of subscriptions, the preparation and storage of pictorial material in line with the price list in the agencys general terms - under the advertised rent and predicted duration of lease of 25 months, the lessee pays a one-off amount of 400 EUR plus 22 % VAT, totalling to 488 EUR.

Njoftime të ngjashme

Objekte Biznesi Shërbime Ljubljana, Moste Polje, Moste (Bližina gostilne Jurman)

Për qira
Madhësia: 64,00
Çmimi: 9,00 € / m² në muaj (~ 576,00 €)

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad

Për qira
Madhësia: 53,00
Çmimi: 11,00 € / m² (~ 583,00 €)

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Center, Center

Për qira
Madhësia: 60,00
Çmimi: 11,00 € / m² (~ 660,00 €)

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Center, Center

Për qira
Madhësia: 57,50
Çmimi: 15,00 € / m² në muaj (~ 862,50 €)

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al