Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Moste Polje, Moste, Çmimi: 10,00 € / m² në muaj (~ 613,00 €)

Informacione bazë

Çmimi:
10,00 € / m² në muaj (~ 613,00 €) 
Transaksioni:
Për qira
Kodi i njoftimit:
OPP30500SD
Lloji i pronës:
Objekte Biznesi
Tipi:
Zyrë
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Ljubljana, Moste Polje, Moste
Viti i ndërtimit:
1989
Viti i rinovimit:
2020
Kati:
6.
Madhësia:
61,30 m²

Kontakti

Sara Ducman
GSM:
030/252-000
Telefon:
01/244-5000
Ljubljana nepremičnine d.o.o.
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana
Telefon:
+386 1 244 50 00
Fax:
+386 1 244 50 04

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Objekte Biznesi Zyrë, Ljubljana, Moste Polje, Moste

1 nga 4

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

V urejeni in reprezentatvini stavbi na Letališki cesti, oddamo pisarne različnih velikosti. 

Pisarna se nahaja v 6. nadstropju. Gre za dve pisarni, ki sta med seboj povezani. Velikost ene pisarne je cca 26m2, skupaj merita 52m2. 

Pisarna je opremljena in klimatizirana. Skupna uporaba čajne kuhinje ter sanitarij. Celotno nadstropje je bilo v letu 2020 adaptirano. 

Povprečni mesečni stroški se obračunavajo po porabi in znašajo cca 2,5€/m2.

Parkirišče zagotovljeno brezplačno pred stavbo. 

Stavba je tudi varovana in ima recepcijo!

Odlična poslovna priložnost!

Vabljeni na ogled.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 10 EUR/m2 plus 22 % DDV.

In a representative building on Letališka cesta, we rent out offices of various sizes.

The office is located on the 6th floor. These are two offices that are interconnected. The size of one office is about 26m2, together they measure 52m2.

The office is furnished and air conditioned. Shared kitchenette and toilets. The entire floor was renovated in 2020.

The average monthly costs are calculated according to consumption and amount to approximately 2.5 € / m2.

Parking provided free of charge in front of the building.

The building is also guarded and has a reception!

Great business opportunity!

You are invited to visit.

Condition of the landlord for concluding the deal: the tenant assumes part of the cost of drawing up the lease agreement, which includes the following actions of the broker: handover of the property and drawing up minutes, participation in transcription of subscriptions, preparation and storage of pictorial material, i.e. the tenant pays 10 EUR / m2 plus 22% VAT on the advertised rent.

Njoftime të ngjashme

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Vič Rudnik, Vič

Për qira
Madhësia: 50,00
Çmimi: 500,00 € në muaj

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Vič Rudnik, Brdo

Për qira
Madhësia: 63,85
Çmimi: 12,00 € / m² në muaj (~ 766,20 €)

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Vič Rudnik, Brdo

Për qira
Madhësia: 63,85
Çmimi: 12,00 € / m² në muaj (~ 766,20 €)

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al