Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Šiška, Çmimi: 10,00 € / m² në muaj (~ 4.000,00 €)

Informacione bazë

Çmimi:
10,00 € / m² në muaj (~ 4.000,00 €) 
Transaksioni:
Për qira
Kodi i njoftimit:
OP20936EC
Lloji i pronës:
Objekte Biznesi
Tipi:
Zyrë
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Ljubljana, Šiška
Viti i ndërtimit:
1980
Kati:
4.
Madhësia:
400,00 m²

Kontakti

Esad Čeman
GSM:
+386 41 699 372
Telefon:
+386 1 280 08 64
STOJA TRADE d.o.o. 
Dolenjska cesta 242C
Telefon:
+386 1 280 08 60
Fax:
+386 1 280 08 61

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Objekte Biznesi Zyrë, Ljubljana, Šiška, Šiška

1 nga 4

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Oddamo pisarne v urejenem poslovnem objektu z lahkim dostopom iz obvoznice in pogledom na Alpe.

Objekt je lepo vzdrževan z recepcijo, obnovljenimi dvigali, tehničnim varovanjem, računalniškim omrežjem, ter urejenimi pisarniškimi prostori.

Glede na količino prostih površin se lahko z najemnikom dogovorimo za najem pisarn velikosti od 250 m2 do cca 680 m2 v eni etaži.

Pred objektom je možno najeti večje število parkirnih mest, ki so rezervirana za najmnike.

Vseljivo po dogovoru. Vabljeni na ogled.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 4.000 EUR plus 22 % DDV.

Offices for rent in a well-kept business building with easy access from the ring road and a view of the Alps.

The building is well maintained with a reception, renovated elevators, technical security, computer network and tidy office space.

Depending on the amount of free space, we can agree with the tenant to rent offices ranging in size from 250 m2 to about 680 m2 on one floor.

In front of the building it is possible to rent a large number of parking spaces reserved for tenants.

Habitable by arrangement. You are invited to visit.

Condition of the lessor for concluding the transaction: The lessee assumes part of the cost of drawing up the lease agreement, which includes the following actions of the broker: handover of the property and drawing up minutes, participation in transcription of subscriptions, preparation and storage of images, according to the price list. society, ie the tenant pays EUR 4,000 plus 22% VAT on the advertised rent.

Njoftime të ngjashme

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Vič Rudnik, Brdo

Për qira
Madhësia: 403,15
Çmimi: 11,50 € / m² në muaj (~ 4.636,23 €)

Objekte Biznesi Magazinë Ljubljana, Bežigrad, Črnuče

Për qira
Madhësia: 400,00
Çmimi: 7,00 € / m² në muaj (~ 2.800,00 €)

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Bežigrad, Črnuče

Për qira
Madhësia: 400,00
Çmimi: 11,00 € / m² në muaj (~ 4.400,00 €)

Objekte Biznesi Magazinë Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad

Për qira
Madhësia: 405,00
Çmimi: 5,00 € / m² në muaj (~ 2.025,00 €)

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al