Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Moste Polje, BTC, Çmimi: 4.158,00 € në muaj

Informacione bazë

Çmimi:
4.158,00 € në muaj 
Transaksioni:
Për qira
Kodi i njoftimit:
OP20159ND
Lloji i pronës:
Objekte Biznesi
Tipi:
Zyrë
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Ljubljana, Moste Polje, BTC
Viti i ndërtimit:
2012
Kati:
4.
Madhësia:
308,00 m²

Kontakti

Nenad Dončić
GSM:
+386 31 573 423
Telefon:
+386 1 280 08 64
STOJA TRADE d.o.o. 
Dolenjska cesta 242C
Telefon:
+386 1 280 08 60
Fax:
+386 1 280 08 61

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Objekte Biznesi Zyrë, Ljubljana, Moste Polje, BTC

1 nga 11

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Nove, zelo reprezentančne in svetle pisarne, se nahajajo v modernem poslovnem objektu, ki se nahaja v neposredni bližini obvoznice in nakupovalnega središča BTC. Pisarna velikosti 308m2 se nahaja v 4. nadstropju s pripadajočo zunanjo teraso s krasnim pogledom na Alpe ter mesto. Pisarne so premljene s sodobno infrastrukturo (ogrevanje in hlajene prek konverterjev, dvigalo, protipožarni sistem...).

Prostorska zasnova: Vhod, odprta pisarna ocenaskega tipa, dve ločeni pisarni, opremljena čajna kuhinja in sanitarije. Omare za shranjevanje so na voljo na hodniku, IT omara se nahaja v ločenem server prostoru, ki hlajen s split klimatsko napravo. Možna ureditev tlorisa po želji najemnika, saj so pregradne stene steklene. Prostor je pred kratkim očiščen ter prebeljen, na voljo z 15.aprilom 2020.

Možen najem 8 parkirnih mest v garaži po ceni 70 eur/ parkirno mesto/mes +ddv v garaži ter najem zunanjih parkirnih mest čez cesto zgradbe po ceni 45eur/mes +ddv. Obratovalni stroški znašajo cca 3,5 Eur/m2 + ddv. Na najemnino se obračuna 22% DDV.

Zaželjen večletni najem, minimalno 3 leta.

Vabljeni na ogled!

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 4.158 EUR + DDV.
The new, highly representative and bright offices are located in a modern business facility, located in the immediate vicinity of the BTC highway and shopping centre. The 308m2 office is located in 4th floor. It has the outdoor terrace with beautiful views of the Alps and the city. The offices are lined with modern infrastructure (heating and cooling through converters, elevator, fire protection system...).

Spatial design: Entrance, open space office, two separate offices, equipped kitchenette and sanitary facilities. Storage cabinets are available in the hallway, IT cupboard is located in a separate server space that is cooled with a split air conditioner. Possible rearrangement of the floor plan at the desire of the tenant, as the bulkwalls are made of glass. The room is recently cleansed and rewhitened, available from 15 April 2020.

Possible rental of 8 parking spaces in the garage at a price of 70 EUR/parking place/month + VAT and rental of external parking spaces across the street at a price of 45eur/month + VAT. The operating costs are approx. 3.5 Eur/m2 + VAT. 22% VAT is levied on the rent.

Desirable multiannual lease, minimum 3 years.

Welcome to the viewing!

The lessor\'s condition for the conclusion of the lease: the lessee pays a part of the cost of drafting the rental contract, which includes the following actions by the broker: handover of the real estate, participation in the transfer of subscriptions, the preparation and storage of pictorial material in line with the price list in the agencys general terms - under the advertised rent, the lessee pays 4,158.00 EUR plus 22 % VAT.

Njoftime të ngjashme

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Šiška, Šiška

Për qira
Madhësia: 315,00
Çmimi: 15,00 € / m² në muaj (~ 4.725,00 €)

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Šiška, Šiška

Për qira
Madhësia: 315,00
Çmimi: 15,00 € / m² në muaj (~ 4.725,00 €)

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad

Për qira
Madhësia: 294,00
Çmimi: 7,90 € / m² në muaj (~ 2.322,60 €)

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Moste Polje, BTC

Për qira
Madhësia: 311,13
Çmimi: 11,00 10,00 € / m² në muaj (~ 3.111,30 €)

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com