Objekte Biznesi Shërbime Gorenjska, Kranj, Çmimi: 200,00 € në muaj

Informacione bazë

Çmimi:
200,00 € në muaj 
Transaksioni:
Për qira
Kodi i njoftimit:
OP10267KV
Lloji i pronës:
Objekte Biznesi
Tipi:
Shërbime
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Gorenjska, Kranj
Viti i ndërtimit:
1925
Viti i rinovimit:
2003
Madhësia:
24,80 m²

Kontakti

Media nepremičnine
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
GSM:
+386 51 686 320
Telefon:
+386 1 620 04 49
Fax:
+386 1 568 8001

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Objekte Biznesi Shërbime, Gorenjska, Kranj, Kranj

1 nga 7

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

V centru Kranja v bližini Sodišča oddamo pritličen poslovni prostor s svojim vhodom in parkirnim mestom. 

Poslovni prostor je prazen in takoj vseljiv. Ima predprostor- vetrolov, osrednji prostor, sanitarije in še en manjši prostor. 

Ogrevanje je etažna CK - plin.Stroški, ki jih nosi najemnik znašajo : voda cca. 7 EUR/mese, plin cca.40 EUR/mesec, elektrika cca. 30-40 EUR/mesec, NUSZ 136 EUR/leto

Najemnina znaša 200 EUR/mesec + stroški . Najemnik plača lastniku varščino v višini 200 EUR ter posredniku strošek sestave pogodbe v višini 200 EUR .

Prostor je namenjen za pisarno, mirne storitvene dejavnosti... 

Za Več informacij in ogled vam je na voljo Karmen - 051 686 320.

Njoftime të ngjashme

Objekte Biznesi Zyrë Gorenjska, Tržič, Tržič (center)

Për qira
Madhësia: 26,00
Çmimi: 4,50 € / m² në muaj (~ 117,00 €)

Objekte Biznesi Zyrë Gorenjska, Tržič, Tržič (center)

Për qira
Madhësia: 28,50
Çmimi: 7,00 € / m² në muaj (~ 199,50 €)

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al