Objekte Biznesi Shërbime Ljubljana, Center, Çmimi: 12,00 € / m² në muaj (~ 450,00 €)

Informacione bazë

Çmimi:
12,00 € / m² në muaj (~ 450,00 €) 
Transaksioni:
Për qira
Kodi i njoftimit:
OP21017RL
Lloji i pronës:
Objekte Biznesi
Tipi:
Shërbime
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Ljubljana, Center
Përshkrimi i Zonës:
Bližina Zmajskega mostu
Viti i ndërtimit:
2000
Kati:
1.
Madhësia:
37,50 m²

Kontakti

Rok Lujanac
GSM:
+386 40 676 674
Telefon:
+386 1 280 08 60
STOJA TRADE d.o.o. 
Dolenjska cesta 242C
Telefon:
+386 1 280 08 60
Fax:
+386 1 280 08 61

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Objekte Biznesi Shërbime, Ljubljana, Center, Center (Bližina Zmajskega mostu)

1 nga 4

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Oddamo svetel in zračen storitveni prostor v novejšem in zelo lepo urejenem poslovno-stanovanjskem kompleksu z dvigalom in podzemno garažo. Razporeditev prostorov obsega večji prostor odprtega tipa s cca. 3 m višine stropov z lastnimi sanitarijami in garderobo. Prostori so centralno klimatizirani in so primerni za čistilnico, frizerski salon, neživilsko trgovino, lepotilne ali masažne storitve, ipd. Pripada jim tudi souporaba dodatnih skupnih sanitarij, povprečni obratovalni stroški znašajo cca. 8€/m2 in zajemajo stroške porabe individualne in skupne elektrike, vode, smeti, ogrevanja, varovanja, uporabe dvigal, čiščenja skupnih prostorov, sanitetni material v skupnih sanitarijah, ipd. Lokal se ponaša z odprtimi in zračnimi prostori ter velikim izložbenim oknom. Na voljo takoj, vabljeni k ogledu!

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini in dobi najema za 25 mesecev, plača cca. 450 EUR plus 22 % DDV.
We rent a bright and airy service space in a newer and very nicely arranged business-residential complex with an elevator and an underground garage. The layout of the rooms comprises a larger open space with approx. 3 m high ceilings with private toilets and wardrobe. The premises are centrally air-conditioned and are suitable for a dry cleaner\'s, hairdresser, non-food store, beauty or massage services, etc. They also have the sharing of additional common toilets, the average operating costs are approx. 8 € / m2 and include the costs of consumption of individual and common electricity, water, garbage, heating, security, usage of elevators, cleaning of common areas, sanitary material in common toilets, etc. The restaurant boasts open and airy spaces and a large shop window. Available now, you are welcome to visit!

The lessor\'s condition for the conclusion of the lease: the lessee pays a part of the cost of drafting the rental contract, which includes the following actions by the broker: handover of the real estate, participation in the transfer of subscriptions, the preparation and storage of pictorial material in line with the price list in the agencys general terms - under the advertised rent and length of rental period for 25 months, the lessee pays approx. 450 EUR plus 22 % VAT.

Njoftime të ngjashme

Objekte Biznesi Dyqan Ljubljana, Center, Center

Për qira
Madhësia: 51,50
Çmimi: 1.000,00

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Šiška, Dravlje

Për qira
Madhësia: 25,00
Çmimi: 350,00 € në muaj

Objekte Biznesi Shërbime Ljubljana, Šiška, Dravlje

Për qira
Madhësia: 25,00
Çmimi: 350,00 € në muaj

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al