Objekte Biznesi Shërbime Ljubljana, Center, Çmimi: 2.400,00 € në muaj

Informacione bazë

Çmimi:
2.400,00 € në muaj 
Transaksioni:
Për qira
Kodi i njoftimit:
OPP30435ME
Lloji i pronës:
Objekte Biznesi
Tipi:
Shërbime
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Ljubljana, Center
Viti i ndërtimit:
1907
Viti i rinovimit:
2018
Kati:
Kat përdhes
Madhësia:
130,60 m²

Kontakti

Mojca Erčulj
GSM:
+386 30 313002
Telefon:
+386 1 2445000
Ljubljana nepremičnine d.o.o.
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana
Telefon:
+386 1 244 50 00
Fax:
+386 1 244 50 04

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Objekte Biznesi Shërbime, Ljubljana, Center, Center

1 nga 8

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

V centru mesta, v bližini sodišča, oddamo poslovni prostor na frekventni lokaciji. Prostore v pritličju sestavljajo trije večji povezani prostori, eden z velikimi izložbenimi okni, dva prostora pa sta dvignjena za pol etaže in s klasičnimi okni v visokem pritličju. Pritličje obsega še manjši del s prodajnim pultom, čajno kuhinjo in toaletnim prostorom. Skupno meri pritlični del 93,74m2. Iz pritličja je urejen dostop v kletni del, v izmeri 36,86m2, kjer so prostori primerni za skladiščenje. 

Prostori so v celoti prenovljeni in trenutno opremljeni za trgovino z oblačili. Glede na lokacijo so prostori primerni za odvetniške in podobne dejavnosti, izobraževanje, predstavništva, finančne ali zavarovalniške storitve in podobno. 

Vabljeni na ogled.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 2400EUR plus 22 % DDV.

In the city center, near the court, we rent a business space in a busy location. The rooms on the ground floor consist of three larger connected rooms, one with large shop windows, and two rooms are raised by half a floor and with classic windows on the high ground floor. The ground floor comprises an even smaller part with a sales counter, a kitchenette and a toilet area. The total ground floor measures 93.74 m2. From the ground floor there is access to the basement, measuring 36.86 m2, where the premises are suitable for storage.

The premises have been completely renovated and are currently equipped for a clothing store. Depending on the location, the premises are suitable for legal and similar activities, education, representative offices, financial or insurance services and the like.

You are invited to visit.

Condition of the landlord for concluding the transaction: the tenant assumes part of the cost of drawing up the lease agreement, which includes the following actions of the broker: handover of the property and drawing up minutes, participation in transcription of subscriptions, preparation and storage of pictorial material, i.e. the tenant pays 2400EUR plus 22% VAT on the advertised rent.

Njoftime të ngjashme

Objekte Biznesi Restorant Ljubljana, Bežigrad, Bežigrajski dvor

Për qira
Madhësia: 144,50
Çmimi: 13,50 € / m² në muaj (~ 1.950,75 €)

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Moste Polje, Nove Jarše

Për qira
Madhësia: 117,42
Çmimi: 14,50 € / m² (~ 1.702,59 €)

Objekte Biznesi Zyrë Ljubljana, Bežigrad, Bežigrad

Për qira
Madhësia: 131,78
Çmimi: 13,00 € / m² në muaj (~ 1.713,14 €)

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al