Objekte Biznesi Dyqan Gorenjska, Kranj, Çmimi: 945,00

Informacione bazë

Çmimi:
945,00 
Transaksioni:
Për qira
Kodi i njoftimit:
20200115WY478
Lloji i pronës:
Objekte Biznesi
Tipi:
Dyqan
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Gorenjska, Kranj
Përshkrimi i Zonës:
vpadnica v mesto
Viti i ndërtimit:
1980
Viti i rinovimit:
1998
Madhësia:
195,00 m²
Të tjera:
Me hipotek

Kontakti

AJP
KOROŠKA CESTA 2
4000 Kranj - dostava
GSM:
031 330 040
Telefon:
+386 (0)4 2028 223
Fax:
+386 (0)4 23 60 539

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo

Çertifikata e energjisë të ndërtesës

Çertifikata e energjisë në blerje
Objekte Biznesi Dyqan, Gorenjska, Kranj, Kranj (vpadnica v mesto)

1 nga 4

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria
Tloris pritličje - Objekte Biznesi Dyqan, Gorenjska, Kranj, Kranj (vpadnica v mesto) Tloris klet - Objekte Biznesi Dyqan, Gorenjska, Kranj, Kranj (vpadnica v mesto)

Përshkrim

Pritlični prostor z lastnim vhodom 73,52 m2 na prepoznavni lokaciji na vhodu v mesto ima potencial za trgovino.  Odlikuje jih lahka dostopnost in urejena možnost parkiranja za zaposlene in obiskovalce. (brezplačno do 2-eh ur).  Višina prostora 4,51 m.  V kleti stavbe je na razpolago 91,45 m2, ki jih sestavljajo 4-je medsebojno povezani prostori in jih je možno koristiti kot skladišče. Višina cca 2,30 m.

Najemnik na lastne stroške uredi  zaključno talno oblogo glede na svoje potrebe in  ogrevanje.  Proti plačilu lahko to uredi najemodajalec.  Možna je vezava na obstoječo električno peč. Najemodajalec bo uredil sanitarije in steklena vrata kot vhod v trgovino namesto obstoječih.

Navedena cena mesečnega najema ne zajema obratovalnih stroškov, ki se plačujejo posebej.  (elektrika odštevalni števec, za ostale stroške je ključ delitve delež najete površine v stavbi).

Razpoložljivo po dogovoru. 

Doba najema: 5 let ali več.

Varščina v višini treh najemnin.

Njoftime të ngjashme

Objekte Biznesi Shërbime Gorenjska, Kranj, Kranj

Për qira
Madhësia: 192,00
Çmimi: 10,00 € / m² (~ 1.920,00 €)

Objekte Biznesi Shërbime Gorenjska, Kranj, Kranj

Për qira
Madhësia: 210,00
Çmimi: 9,00 € / m² në muaj (~ 1.890,00 €)

Objekte Biznesi Zyrë Gorenjska, Kranj, Kranj

Për qira
Madhësia: 210,00
Çmimi: 9,00 € / m² në muaj (~ 1.890,00 €)

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.com