Apartament apartament me 3.5 dhoma Ljubljana, Center, Çmimi: 1.250,00 € në muaj

Informacione bazë

Çmimi:
1.250,00 € në muaj 
Transaksioni:
Për qira
Kodi i njoftimit:
OS30388DP
Lloji i pronës:
Apartament
Tipi:
apartament me 3.5 dhoma
Shteti:
Slovenia
Zona/Fshati:
Ljubljana, Center
Viti i ndërtimit:
1933
Viti i rinovimit:
2017
Kati:
2.
Madhësia:
105,00 m²

Kontakti

Domen Plestenjak
GSM:
+386 30 254 000
Telefon:
030254000
Ljubljana nepremičnine d.o.o.
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana
Telefon:
+386 1 244 50 00
Fax:
+386 1 244 50 04

Dërgo pyetjen

E-maili u dërgua!

Dërgo
Apartament apartament me 3.5 dhoma, Ljubljana, Center, Center

1 nga 19

Imazhi para Imazhi tjetër
Galeria

Përshkrim

Na odlični lokaciji v centru Ljubljane, na Štefanovi ulici oddamo svetlo meščansko stanovanje funkcionalne razporeditve prostorov. Nahaja se v 2. nadstropju z dvigalom, lega V-Z, visoki stropovi, 2 balkona, 2 kleti, parkirno mesto za zapornico.

Razporeditev; predsoba, opremljena kuhinja z jedilnico, dnevna soba z balkonom, 2 spalnici, kabinet, utility, kopalnica in posebej wc.

Nekaj pohištva bo novega, nekaj prvotnega, tudi nova kuhinja z jedilnico, sedežna garnitura in wc. Ostala oprema v dogovoru, glede na želje in potrebe najemnika. Lahko vnese svojo.

Stavba je urejena in pred 2 leti obnovljena, ima novo fasado in streho. V stanovanju so bila opravljena manjša obnovitvena dela, beljenje, lakiranje vrat, nove kljuke, itd..

V bližini je vsa infrastruktura: trgovine, lokali, banke, proge LPP, izposoja koles, car share (polnilnice za električna vozila), šole, vrtci, kulturne ustanove (Narodna galerija, Opera, Cankarjev dom), parki (Tivoli, Argentinski, park reformacije), veleposlaništva, državni uradi, ministrstva, državni zbor, NLB, TR3.

Mirni in prijetni sosedje.

Vabljeni na ogled.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 1250 EUR plus 22 % DDV.

On an excellent location in the center of Ljubljana, on Štefanova ulica, we are renting out a bright middle-class apartment with a functional layout. Located on the 2nd floor with elevator, high ceilings, 2 balconies, 2 basements, parking space for the lock.

Arrangement; entrance hall, equipped kitchen with dining area, living room with balcony, 2 bedrooms, cabinet, utility, bathroom and separate toilet.

Most of the furniture will be new, including a new kitchen and dining set, new beds, a sofa and a toilet.

The building has been renovated and renovated 2 years ago, it has a new facade and roof.

The apartment will undergo minor renovation work, whitewashing, door painting, new hooks, etc ..

Nearby is all the infrastructure: shops, bars, banks, LPP lines, bike rental, car share (charging stations for electric vehicles), schools, kindergartens, cultural institutions (National Gallery, Opera, Cankarjev dom), parks (Tivoli, Argentine, park Reformation), embassies, state offices, ministries, the National Assembly, NLB.

Quiet and pleasant neighbors.

You are invited to visit.

Condition of the landlord for concluding the deal: the tenant assumes part of the cost of drawing up the lease agreement, which includes the following actions of the broker: handover of the property and drawing up minutes, participation in transcription of subscriptions, preparation and storage of pictorial material, i.e. the tenant pays 1250 EUR plus 22% VAT on the advertised rent.

Njoftime të ngjashme

Apartament apartament me 4 dhoma Ljubljana, Šiška, Šentvid

Për qira
Madhësia: 101,40
Çmimi: 990,00 € në muaj

Vetemprona.com

Prona dhe Agjenci Pronash ne nje vend

izdelava kABI d.o.o.

Rr. Shkëlqim Fusha
Pall. GBI
1001 Tiranë, Shqipëri
Tel.: +355 (4) 2444024 Mob.: +355 69 2031900
Web: www.vetemprona.com
E-mail: info@vetemprona.com

InfoPoint

Kjo faqe përdor Cookies për performancë dhe përvojë më të mirë për përdoruesit. A pranoni të përdorni Cookies?

Mëso më shumë

Cookies në faqen tonë

Çfarë është Cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e të dhënave e dërguar nga një faqe interneti dhe e ruajtur në shfletuesin e një përdoruesi, ndërsa një përdorues po shfleton një faqe interneti. Kur përdoruesi shfleton të njëjtën faqe interneti në të ardhmen, të dhënat e ruajtura në cookie mund të merren nga faqja e internetit për të njoftuar faqen e internetit mbi aktivitetin e mëparshëm të përdoruesit.

Si i përdorim cookies?

Një vizitë në këtë faqe mund të gjenerojë llojet e mëposhtme të cookie.

Cookies rreptësisht të nevojshme

Këto cookies janë thelbësore për t'ju mundësuar të lëvizni në faqen e internetit dhe të përdorni veçoritë e tij, siç janë qasja në zona të sigurta të faqes. Pa këto shërbime cookie që keni kërkuar, si shporta e blerjeve apo e-faturimi, nuk mund të ofrohen.

2. Cookies të performancës

Këto cookie-t mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh, dhe nëse marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informatat që këto coockies mbledhin janë të grumbulluara dhe anonime. Përdoret vetëm për të përmirësuar funksionimin e një faqe interneti.

3. Funksionaliteti i cookies

Këto cookies lejojnë faqen e internetit të kujtojnë zgjedhjet që bëni (të tilla si emri juaj i përdoruesit, gjuha ose rajoni në të cilin ndodheni) dhe të ofrojnë veçori të zgjeruara dhe më personale. Për shembull, një faqe interneti mund të jetë në gjendje t'ju japë raportet lokale të motit ose lajmet e trafikut duke ruajtur në një cookie rajonin në të cilin ndodheni aktualisht. Këto cookies mund të përdoren gjithashtu për të kujtuar ndryshimet që ju keni bërë në madhësinë e tekstit, fontin dhe pjesë të tjera të faqeve web që ju mund të personalizoni. Ato gjithashtu mund të përdoren për të ofruar shërbime që keni kërkuar të tilla si shikimi i një video ose komentimi në një blog. Informacioni që këto cookie mbledhin mund të bëhen anonim dhe nuk mund të gjurmojnë aktivitetin tuaj të shfletimit në faqet e tjera të internetit.

4. Cookies të targetuara dhe reklamash

Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më relevante për ju dhe interesat tuaja. Ato përdoren gjithashtu për të kufizuar numrin sesa herë e shihni një reklamë, si dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të fushatës reklamuese. Ato zakonisht vendosen nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të internetit. Ato ju kujtojnë se ju keni vizituar një faqe interneti dhe ky informacion është ndarë me entitete të tjera si reklamuesit. Shumë shpesh, cookie-t e targetuara ose reklamuese do të lidhen me funksionalitetin e faqes të ofruar nga entiteti tjetër.

Menaxhimi i cookie

Cookies mund të menaxhohen përmes cilësimeve të shfletuesit të internetit. Ju lutem, shihni shfletuesin tuaj si të menaxhoni cookies.

Në këtë faqe, gjithmonë mund të aktivizoni / çaktivizoni cookies në seksionin e menusë "Menaxhimi i cookies".

Menaxhimi i faqes

Kjo faqe menaxhohet nga:

Vetemprona.al